Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 1.45 milliós stabil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 1.45 milliós stabil fizetéssel és kb. 75-80 millió forintos összvagyonnal már jó vagyok Budapesten vagy még ez is kevés vagy átlagos?

Figyelt kérdés

Olvastam olyan kommentet másik fórumon, hogy Budapesten ez már majdnemhogy lóf@sz a mostani árak mellett már. Ezekkel az anyagi javakkal legfeljebb vidéken lehetnék valaki.

Igazából megtehetem, hogy vidékre költözzek mert online dolgozok. Valóban Budapesten ez kevés ahhoz, hogy egy szép nőnek felkeltsem a figyelmét?

dec. 13. 12:49
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
87%
Ha a pénzed az egyetlen "személyiségjegyed", akkor bőven kevés vagy.
dec. 13. 12:52
 2/38 anonim ***** válasza:
88%
Ha ennyi pénzzel nem kellesz a nőknek, akkor vagy nagyon ronda vagy, vagy nagyon irritáló.
dec. 13. 13:00
 3/38 anonim ***** válasza:
2%
Hát saját házad is van Budapesten? Csajozáshoz alap az autó. Pl egy Merci vagy Audi . 50 milliós autók. Veszel eggyet úgy már el is költötted a megtakarításod.
dec. 13. 13:09
 4/38 anonim ***** válasza:
52%
Nem
dec. 13. 13:09
 5/38 anonim ***** válasza:
46%
Netto majdnem 1,5 millióval miért csak ennyi a vagyonod? Mire szórod el a pénzt?
dec. 13. 13:12
 6/38 anonim ***** válasza:
70%
#5 ennyi fizuval nem kell úgy élni, mint egy szegényember. Hadd élvezze, hogy van pénze, különben mi értelme van? :D Nem azért élünk, hogy csak gubbasszunk a pénzen.
dec. 13. 13:17
 7/38 anonim ***** válasza:
55%
Ha külsőre átlagos vagy mindegy hova költözöl.
dec. 13. 13:26
 8/38 anonim ***** válasza:
77%

Mit kell csinálni online, hogy ennyi fizetésem legyen?

Komolyan érdekel, hogy milyen munka ez, milyen végzettség/tudás szükséges?

dec. 13. 13:27
 9/38 A kérdező kommentje:

6-os

Ott a pont. Én már eddig 64 országban jártam, szóval ez is hozzátartozik az élethez

dec. 13. 13:28
 10/38 anonim ***** válasza:
59%
a magyar átlaghoz viszonyítva ami kb nettó 200-400 ezer forint között mozog,ahhoz képest nagyon jó ha ennyit keresel és a megtakarításod is annyi amennyi,vígan eléldegélsz belőle
dec. 13. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!