Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz 35-40 éves gyerektelen,átlagos férfit találni komoly kapcsolatra? Tapasztalataitok szerint ilyen idősen a normális férfiak nagy része valóban komoly kapcsolatban van? Aki pedig nem,annak komoly oka van.15000-es városban keresnék társat
Szerintem a 15000-res város a legjobb. Könnyen találsz olyat, akit már ismersz régebb óta, vagy vannak közös ismerősök és utána tudsz érdeklődni az illetőnek.
Városban nehéz, mert mindenki egyszál maga van, nem tudod a környezetét kérdezgetni, annyit tudsz róla, amennyit elmond neked X óra alatt...
Minimum hónapok, évek, mire kiderül, hogy valami vállalhatatlan dolog van vele...
"Aki pedig nem,annak komoly oka van."
Ezzel ki is zártál mindenkit, akivel lehetőséged nyílhatna, akkor nem tudok segíteni sajnos.
Persze mindenki selejtes akinek nincs kapcsolata 30 felett...
Jesszusom ezt az ostoba , 0 intelligenciára való gondolatot felejtsétek már el. Túl sok oka lehet annak amiért valaki egyedülálló 30 felett.
Kb. olyan mintha törvény lenne ha 2 pár együtt akar élni kötelező a gyerek.
Rengetegen szakítanak sok sok okból. Nem találtak megfelelőt aminek szintén több oka lehet.
Ha mindenki kapcsolatban lenne 30 felett akkor alig maradna 1-2 egyedülálló az országban.
Egyébként pedig nem akar mindenki gyereket.
Az viszont nem biztos, hogy abban a városban meg is találod.
Ez az egész kérdés attól is függene, hogy te mint kérdező mit tekintenél átlagos férfinak. Külső, belső, egzisztencia? Mert ezek a definíciók hogy átlagos, manapság már nagyon el tudnak csúszni.
Ezen kívül feltételezem te is 35-40 éves lehetsz, és egyedülálló. Tehát ha magadra nem tekintesz problémásként, akkor talán férfiből is akad majd olyan.
Nagyjából ekkora városban élek.
A 20-40 közötti korosztály aki egyedülálló azt itt max egy Lidlben vagy Aldiban ha látod, amúgy reggel vonatra szállnak és irány Pest mert munka se nagyon van, vagy kihalás alapon, vagy orvosnál :)
Kb. 30 km-re lakok Pesttől..
Ismerkedni kb. lehetetlen , tényleg max autóban látod őket ha elmennek melletted, hogy nagyjából korosztályod lehet.
A programok olyanok, hogy azon a kisgyerekes családok vannak vagy elváltak gyerekkel, illetve idősek.
Ennek a korosztálynak a nagy része Pestre jár dolgozni, és kb. onnan vagy ott is tud ismerkedni. Társkeresők?? :) :D
Max 30 km után kezdődnek szintén Budapest.
Én is bemegyek reggel dolgozni majd délután haza, de itt tényleg csak vásárlás vagy hétköznapi ügyek miatt ha beugrok valahova.
Szóval vannak!! De nem hinném h megtalálod...kicsi az esély.
38, gyermektelen saját felújítandó házamban élek a kutyámmal, Székesfehérvár vonzáskörzete.
Élnék én házasságban, de exem lelépett, én meg lusta vagyok csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!