Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehéz 35-40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz 35-40 éves gyerektelen,átlagos férfit találni komoly kapcsolatra? Tapasztalataitok szerint ilyen idősen a normális férfiak nagy része valóban komoly kapcsolatban van? Aki pedig nem,annak komoly oka van.15000-es városban keresnék társat

Figyelt kérdés
okt. 29. 21:30
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen igazad van!

A 25-ös egy hímsoviniszta kretén. Szégyellhetné magát! 🤬

okt. 30. 11:02
 32/59 anonim ***** válasza:
76%

30: Már ha foglalkozik velük az az egyedülálló apa, és normálisan. Ez Magyarországon nem mondható tömeges jelenségnek. Az átlag beéri a 2 hetente hétvégén elhozom magamhoz tv-zni és kütyüzni/rálőcsölöm anyámra, rosszabb esetben az új nőmre/elviszem valami kis programra szinttel. Vagy azzal sem, küldi a gyerektartást, azt' csá... Ha egyáltalán...

Ne valami álomvilágból induljunk már ki, illetve ritka kivételekből. Nekem be nem meséli senki, hogy szétnézve csak maga körül akkora csodákat lát. Hát még ha emellé belefut nem a saját környezetéből származó történetekbe is.

okt. 30. 11:05
 33/59 anonim ***** válasza:
53%

"Csomó nő szingliségének oka, hogy a megfelelő férfiakkal nem volt szerencséje (időben) találkozni, a nem megfelelőkből pedig, amiből sokkal több van Magyarországon, főleg kisvárosban/vidéken, nem kér. Nem mentek bele valami eleve tudhatóan rossz kapcsolatba vagy nem maradtak benne valami csak félig jóban stb."

Értem. De akkor ez miért csak a nőkre vonatkozna? Ha csupán szerencse kérdése, a férfiaknál miért nem állhat fenn ugyanez? Ezen kívül ha az a nő annyira megfelelő, hogy lehet az hogy senki nem akart tőle hosszútávú kapcsolatot? Mikor manapság már az összes elérhető felületen ismerkedni akarnak a nőkkel. Mikor a normális nő hatalmas érték. Régen csak a közvetlen környezetében és az ismerősök ismerősei között tudott ismerkedni. Manapság a teljes világ nyitva áll. Ha a nő választ, hogy lehet hogy mégis egyedül maradt (vagy mindig olyat választott aki otthagyta), és ő kicsit sem hibás ebben? Nem lehet hogy ő is ugyanúgy párkapcsolatra alkalmatlan, mint ahogy a férfi oldalt is beállítjátok?

okt. 30. 11:19
 34/59 anonim ***** válasza:
25%

"Ha csupán szerencse kérdése, a férfiaknál miért nem állhat fenn ugyanez?"

Mert egy kretén vagy.

Ráadásul ostoba kretén.

okt. 30. 11:29
 35/59 anonim ***** válasza:
45%

33: De, fennállhat, csak jóval kisebb arányban. Persze tudom, kényelmesebb (meg korrektebbnek is tűnik, jobb benyomást is kelt) a valóság helyett abból kiindulni, hogy "ugyanannyi férfi, mint nő..." (és akkor ide a ... helyére behelyettesítendő az aktuálisan vitatott állítás).

Ki állítja, hogy senki nem akart ezektől a nőktől hosszú távú kapcsolatot?

Miért magától értetődő, hogy csak régen ismerkedett a közvetlen környezetében/ismerősök ismerősei között? Értjük, hogy a társkeresők és az egyéb online felületek is ott vannak lehetőségként, de nem mindenki él ezekkel a lehetőségekkel, főleg, hogy tudjuk, milyen a netes ismerkedés ÁLTALÁBAN - a háta közepére púpnak se' hiányzik az egy véges tűrőképességű nőnek...

Mi az, hogy a nő választ? Nem. Mindkét fél választ. Ő hiába választaná a megfelelőt, ha az például 5 éve már Zsuzsikát választotta helyette... Vagy az csak simán, Zsuzsika nélkül sem őt választja, mert másmilyen külsejű, személyiségű nőt akar.

okt. 30. 11:42
 36/59 MolotovPunk ***** válasza:
76%
Én 37 éves magas sportos férfi vagyok, sosem voltam házas és remélhetőleg nem is leszek, gyerekem sincs, de nem is akarok. Párkapcsolataim régebben voltak, igaz nem túl hosszúak, de legalább voltak. Egyik kedvenc sportom, hobbim a kerékpározás. Egyébként rengeteg szingli 30-40-s pasi van fent a neten, vagy bárhol máshol és hidd el, NEM mindegyik a balf_szsága meg lustasága miatt egyedülálló.
okt. 31. 00:24
 37/59 anonim ***** válasza:
83%

35: A mai világban az online ismerkedés is opció, ami által sokkal szélesebb körből válogathatsz. De nem kötelező, ha nem akarod, nem használod, viszont tény, hogy ott van.

" hiába választaná a megfelelőt, ha az például 5 éve már Zsuzsikát választotta helyette... Vagy az csak simán, Zsuzsika nélkül sem őt választja, mert másmilyen külsejű, személyiségű nőt akar."

Ha jól értem az a baj, hogy a férfiak is válogathatnak és ugyanúgy elfogadott opció lett inkább egyedül maradni, mint egy nem megfelelő nőt választani? Hát nem ez szokott lenni a modern világ csodája? Vagy csak a nők oldaláról kellene, hogy így legyen?

okt. 31. 06:26
 38/59 anonim ***** válasza:

Téged most azért pontoztak fel a lányok, mert magas és sportos vagy.

Tehát jó pasi.

A red flageket, amiket írtál magadról, rögtön ignorálták is.

okt. 31. 08:03
 39/59 anonim ***** válasza:
Magas, sportos jóképű incel🤣
okt. 31. 08:08
 40/59 anonim ***** válasza:

37: Ettől még nagyon sok nő nem kér ebből a "csodálatos" opcióból, szóval amit 33. evidensnek vesz, egyáltalán nem az.

Nem értetted jól, én ezzel csak a 33. végére reagáltam, miszerint a nő választ, szóval hogyhogy...? Úgy, hogy nem ő választ. Nem csak ő. Ebben ennyi volt, nem több.

okt. 31. 08:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!