Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz 35-40 éves gyerektelen,átlagos férfit találni komoly kapcsolatra? Tapasztalataitok szerint ilyen idősen a normális férfiak nagy része valóban komoly kapcsolatban van? Aki pedig nem,annak komoly oka van.15000-es városban keresnék társat

Teljesen igazad van!
A 25-ös egy hímsoviniszta kretén. Szégyellhetné magát! 🤬

30: Már ha foglalkozik velük az az egyedülálló apa, és normálisan. Ez Magyarországon nem mondható tömeges jelenségnek. Az átlag beéri a 2 hetente hétvégén elhozom magamhoz tv-zni és kütyüzni/rálőcsölöm anyámra, rosszabb esetben az új nőmre/elviszem valami kis programra szinttel. Vagy azzal sem, küldi a gyerektartást, azt' csá... Ha egyáltalán...
Ne valami álomvilágból induljunk már ki, illetve ritka kivételekből. Nekem be nem meséli senki, hogy szétnézve csak maga körül akkora csodákat lát. Hát még ha emellé belefut nem a saját környezetéből származó történetekbe is.

"Csomó nő szingliségének oka, hogy a megfelelő férfiakkal nem volt szerencséje (időben) találkozni, a nem megfelelőkből pedig, amiből sokkal több van Magyarországon, főleg kisvárosban/vidéken, nem kér. Nem mentek bele valami eleve tudhatóan rossz kapcsolatba vagy nem maradtak benne valami csak félig jóban stb."
Értem. De akkor ez miért csak a nőkre vonatkozna? Ha csupán szerencse kérdése, a férfiaknál miért nem állhat fenn ugyanez? Ezen kívül ha az a nő annyira megfelelő, hogy lehet az hogy senki nem akart tőle hosszútávú kapcsolatot? Mikor manapság már az összes elérhető felületen ismerkedni akarnak a nőkkel. Mikor a normális nő hatalmas érték. Régen csak a közvetlen környezetében és az ismerősök ismerősei között tudott ismerkedni. Manapság a teljes világ nyitva áll. Ha a nő választ, hogy lehet hogy mégis egyedül maradt (vagy mindig olyat választott aki otthagyta), és ő kicsit sem hibás ebben? Nem lehet hogy ő is ugyanúgy párkapcsolatra alkalmatlan, mint ahogy a férfi oldalt is beállítjátok?

"Ha csupán szerencse kérdése, a férfiaknál miért nem állhat fenn ugyanez?"
Mert egy kretén vagy.
Ráadásul ostoba kretén.

33: De, fennállhat, csak jóval kisebb arányban. Persze tudom, kényelmesebb (meg korrektebbnek is tűnik, jobb benyomást is kelt) a valóság helyett abból kiindulni, hogy "ugyanannyi férfi, mint nő..." (és akkor ide a ... helyére behelyettesítendő az aktuálisan vitatott állítás).
Ki állítja, hogy senki nem akart ezektől a nőktől hosszú távú kapcsolatot?
Miért magától értetődő, hogy csak régen ismerkedett a közvetlen környezetében/ismerősök ismerősei között? Értjük, hogy a társkeresők és az egyéb online felületek is ott vannak lehetőségként, de nem mindenki él ezekkel a lehetőségekkel, főleg, hogy tudjuk, milyen a netes ismerkedés ÁLTALÁBAN - a háta közepére púpnak se' hiányzik az egy véges tűrőképességű nőnek...
Mi az, hogy a nő választ? Nem. Mindkét fél választ. Ő hiába választaná a megfelelőt, ha az például 5 éve már Zsuzsikát választotta helyette... Vagy az csak simán, Zsuzsika nélkül sem őt választja, mert másmilyen külsejű, személyiségű nőt akar.

35: A mai világban az online ismerkedés is opció, ami által sokkal szélesebb körből válogathatsz. De nem kötelező, ha nem akarod, nem használod, viszont tény, hogy ott van.
" hiába választaná a megfelelőt, ha az például 5 éve már Zsuzsikát választotta helyette... Vagy az csak simán, Zsuzsika nélkül sem őt választja, mert másmilyen külsejű, személyiségű nőt akar."
Ha jól értem az a baj, hogy a férfiak is válogathatnak és ugyanúgy elfogadott opció lett inkább egyedül maradni, mint egy nem megfelelő nőt választani? Hát nem ez szokott lenni a modern világ csodája? Vagy csak a nők oldaláról kellene, hogy így legyen?

Téged most azért pontoztak fel a lányok, mert magas és sportos vagy.
Tehát jó pasi.
A red flageket, amiket írtál magadról, rögtön ignorálták is.

37: Ettől még nagyon sok nő nem kér ebből a "csodálatos" opcióból, szóval amit 33. evidensnek vesz, egyáltalán nem az.
Nem értetted jól, én ezzel csak a 33. végére reagáltam, miszerint a nő választ, szóval hogyhogy...? Úgy, hogy nem ő választ. Nem csak ő. Ebben ennyi volt, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!