Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz 35-40 éves gyerektelen,átlagos férfit találni komoly kapcsolatra? Tapasztalataitok szerint ilyen idősen a normális férfiak nagy része valóban komoly kapcsolatban van? Aki pedig nem,annak komoly oka van.15000-es városban keresnék társat
10: Aki szép, az akar gyereket?
Érdekes...
:)
40: Abban tökéletesen egyetértünk, hogy nem igaz, hogy a nő választ. Soha nem értettem ezt, azt pedig főleg nem, hogy a mai világban miért kell még mindig tolni ezt az ordas nagy hazugságot. A párok egymást választják. Nagyon leegyszerűsítve a klasszikus felállás az, hogy a nő jelez annak a férfinak aki szimpatikus, hogy nem bánná, ha a férfi kezdeményezne nála. Eleve ez egy döntés. Erre a férfi dönt, hogy van hozzá kedve vagy nincs. Ez megint egy döntés. Utána még mindig bármelyikük dönthet úgy, hogy bocs, de mégsem. Elég egy nemleges döntés bármelyik oldalról és nem lesz kapcsolat. De ugyanez igaz egyéb esetekre is.
Egyébként én sem vagyok híve az online társkereső appoknak férfiként sem, szóval értem amit mondasz, de ettől még el kell fogadnunk, hogy hiába nem használjuk, a létezésük kihatással van a mi lehetőségeinkre is.
42. Mindenben a nő dönt, a nő választ, ilyen volt a világ mindig is! Egy nő bármit megtesz hogy legyen gyereke, vagy azért hogy ne legyen. Akkor házasodik egy férfi, ha azt a nő akarja. Egy család élete pontosan olyan lesz, mint amilyen a nő. Hagyjuk már ezt a "férfi választ" baromságot.
Hogy egy férfi nemet mondjon, ahhoz 1000X nyomibbnak kell lennie egy nőnek, mert ha a férfi csak egy picit nem jó a nő elhajtja, egy férfi meg bőven bevállalja kapcsolatra akkor is, ha ezer sebből vérzik. Az egy másik dolog, hogy gyakorlatilag akkor van egyezés, ha mindenki a saját szintjén keresget. A nők nagy keserűsége és a tipikusan a "férfi választ" akkor szokott lenni, amikor a nő úgy gondolja, hogy ő rá nem vonatkozik a "saját szint".
Az meg nem döntés, hogy egy férfinek nem tetszik egy nő, és nem akarja. Pl. nekem egyáltalán nem tetszettek sosem azok a nők, akik látványos felesleggel rendelkeztek. Én mindig is sportos voltam, a családom is az volt, így nekem a testes külső idegen. Nincs ezzel baj, sosem kezdeményeztem ilyen nőknél, nem is tettem alájuk a lovat.
Az is sokat elárul, hogy még a királyok is nyomultak a pór nép lányaira, meg mennyi olyan gazdag vagy jóképű pasi van, aki azért töri magát, hogy megszerezzen egy alacsonyabb szintről nőt.
Vagy mondok mást. Lehet ezen is vitatkozni, de egy férfi simán belemegy egy kapcsolatba úgy is hogy se nem szerelmes, se nem rajong azért a nőért. Ez a nőknél sosem volt opció, a haszonlesőket leszámítva.
Talán még egy dolog van ami a folyamatos csalódást okozza férfinek és nőnek: ha nincs önismerete.
43: Bárhogy is forgatod, egy kapcsolathoz két ember beleegyezése kell. Tehát két igenes döntés. Ha a férfinek nem kell a nő, akkor nem lesz kapcsolat ugyanúgy, mint ha a nő nem akarná. Egyébként férfiként abban sem értek egyet, hogy a férfiak többsége olyan lenne, mint amilyennek beállítasz bennünket.
" egy férfi simán belemegy egy kapcsolatba úgy is hogy se nem szerelmes, se nem rajong azért a nőért"
Egy férfi soha nem tesz ilyet. A minimum a szexuális vonzódás és az is csak laza kapcsolatra elég. Ilyen nőknél is van.
Ember! A nő a befogadó... Az azt jelenti hogy te csak és kizárólag akkor nyomsz be neki, ha a nő ezt megengedi. A nő hordja ki a gyereket, a nő szoptatja. Hagyjuk már ezt a férfi dönt dolgot. A nőnek is tetszhet férfi, a nő engedi hogy az a férfi igent mondjon rá. Ha a férfi magas lovon ül, dönthet. Na de miről? Hogy holnaptól olyan nőket kúr, aki igent mondott rá? A férfi udvarol, a férfi veszi be a várat. Ezt a két igenes dolgot is felejtsd már el, mert zavaró. Azt hogy neked nem tetszik egy nő, mondhatsz nemet, de az csak egy sima nem, az nem döntés. Ha bele gebedsz sem fogsz szexhez jutni, gyereket csinálni ha egy nő nem akarja, csak erőszakkal.
A legnagyobb sztár férfiak sem választanak, őket válassza egyszerre 1.000.000 nő, ő csak igent mond az egyikre. Az nem döntés. Bármelyik normális kapcsolatban is a nő a vezető energia, nem a férfi. Ennek nincs köze ahhoz, hogy ki hordja a nadrágot. A megalkuvó nőknek azért romhalmaz a kapcsolatuk.
47. Te tényleg ennyire h*lye vagy? Dugjál már meg úgy nőt hogy neked tetszik, oda vagy érte. Istenem de sötét vagy! Ha p*nához jutsz, az SOSEM a te érdemed. Mondhatsz nemet te is, mindenki mondhat nemet. Te csak annyit mondhatsz hogy tetszik a nő, se nem te választod ki.
A természettől nem lehet elszakadni, bár ez a tébolyult nyugati agyhalál mindent megtesz ezért. Te udvarolsz a nőnek, már ha egyáltalán tudod hogy mit is jelent az. Abban igazad van, hogy ma már egyszerűbb a dolog, mert a nők és a pasik többségének halvány lila fingja sincs arról, hogy a szexen kívül mit is kezdjenek egymással hosszú távon.
48: Ha már a természetre hivatkozol, akkor éppen az ellentettjét sikerül annak bizonyítani, mint amit szeretnél. Szerinted a civilizáció előtt mi volt? Az ősember elkapta a nőt, magával vitte a barlangjába és adj neki. A nőnek mi választása volt? Maximum ha elég erős vagy ügyes volt és akart, akkor meg tudott szökni.
A mindig a nő választ abból ered, hogy a civilizált világban a nőknek udvarolnak a férfiak és ő választhat közülük. Minél "jobb nő" annál nagyobb a választék. DE! Csak azokból a férfiakból tud választani, akiket érdekel. Hiába megy ő maga oda egy férfihoz, ha nem érdekli a férfit, akkor nem lesz kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!