Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még 20-35 közötti nők akik normális úton (szimpátia alapján) ismerkednek ?
Ahha.
95kg vagyok, es 160 cm
Jah, hogy neked is fontos a külsőseg? Ahha....Gondoltam
Amugy a sajat lakas, autó, alap lenne 30 felett.
1
Ne trollkodj.
3
Szóval arra gondolsz hogy diploma nélkül mindenki buta, tájékozatlan mindenben vagy egyenes Low Iq fogyi ?
5
Nem egyszerű úgy találni. Téged pl érdekel a főzés, lovaglás , foci , külföldi utazás. A ferfit meg mondjuk a zene meg a számítógépes dolgok. Nem lesz közös pont.
6
Albérlettel mi a bajod? Az hogy legyen jóképű azt nem egy meki menüből lehet kiválasztani.
Ami engem illet a szimpátia is fontos. Ahogy fontos a vonzalom, mind külsőre, mind jellemre, fontosak a közös tèmák, hobbik, egyéb kapcsolódási pontok, a hasonló humor, hasonló anyagi helyzet, jövőkép, szokások, azonos kommunikációs és viselkedési normák, illetve az, hogy gördülékenyen és sokat tudjunk beszélgetni, erre igénye is legyen, ne csak elviselje, hogy dumálok... sok, sok tényező fontos.
És nincs olyan, ami instant felül írja a többit. Hiába remek beszélgetőtárs, ha 0 vonzalmat kelt, ahogy hiába egy Adónisz, ha buta, mint a föld, vagy semmi közös nincs bennünk. Hiába gazdag, ha nincs vonzalom és így tovább. Vagy rendben van külsőre és jellemre (és jellemre passzolunk is) -> vonzó és hoz egy anyagi szintet, vagy valamelyiket nem teszi és ebben az esetben hagyjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!