Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még 20-35 közötti nők akik normális úton (szimpátia alapján) ismerkednek ?
“ de az fontos, hogy ne nekem kelljen eltartanom vkit és ne rajtam élősködjön.”
Ez a szöveg annyira gyakori nálatok. És nem igaz.
Mert ha ott van Jenő, 8 éve egyedül él az albérletében, 400 ezer körül keres, total fenntartja magát. Tényleg essze ágában sincsen akár pár 100 Ft-os dolgot se elvenni a jobban kereső nőtől. Akkor sem fog a Kata (mondjuk lakásos , 700 nettót kereső, diplomás) össze jönni Jenővel.
Szóval nem kell ez a szöveg mert félrevezető. Jobb színben akarjátok magatokat feltüntetni , a valóság meg az hogy nem akartok átlag férfit elfogadni. Mert abban nincs haszon.
63: én összejöttem anno és együtt voltam együttélős kapcsolatban olyan férfival, aki anyjával lakott és minimálbérnél alig keresett többet. De tudta kezelni a pénzét. Sok "jaj, szegény keveset kereső férfi" olyan, hogy szórja a kevés megkeresett pénzét, és ha összejön egy jobban kereső nővel, már belenyúlna a tárcájába, hogy segítse ki, beköltözhetne-e a házába, "ha már ennyit keresel, mit várod el, hogy vegyek neked virágot, úgyis elhervad".
Amúgy meg Jenőnek miért pont a nála jobban kereső Kata kell... miért nem szimpatikus neki Kasszás Kati vagy Takarító Teca vagy Iskolarecepciós Ica...
58 nekem is van diplomám, de ha párom piaci elemzésről dumálna agyvérzést kapnèk 🤣.
Otthon marhára nem munkáról szeretnék beszélni, fölleg ami ilyen unalmas.
Sztm a munka a munkahelyre való.
Kérdező! Oké...én is megélek 350-ből pl, DE nem csak megélni akarok hanem élni is, ahhoz pénzt kell.
Nem azért dolgoztam ennyit, hogy az életszinvonalamból lejjebb adjak. Minek olyan pár aki nem hozzá ad, hanem elvész belőle?
Annyit se várok el, mint ami nekem van (de van egy minimum...egy pl jó villanyszerelő vagy buszvezető se keres rosszul, egy auto is alap...nem kell újnak lenni meg mitudom én BJW-nek, éljen külön...felőllem lehet albérlet is).
Rengeteg gyári melósnak is van nője/ családja.
N 32
Nem tudom, én szeretem a munkámat és szeretek beszélni róla, mert érdekesnek tartom. Persze nem csak ez a téma, de része egy átlag beszélgetésnek. De látom nem jött át a lényeg, ami az, hogy van intellektuális különbség.
Egyébként a kérdező példájában nem értem hogy Jenőnek miért a jól kereső Kata kell. Hisz nem ő az átlag. Mivel a nők átlagosan 17%al keresnek kevesebben, így hozzá 320at kereső Ildi illik, aki Aldi pénztáros.
67
Jenőnek nem kifejezetten Kata kell. De összefutottak az Aldiban és szimpatikusnak vélte, ezért elhívta volna egy közeli kávézóba.
A férfiakat nem érdeklik a sokat hajtogatott “szintek” , “diplomák” vagy a “másik pénze”. Tudom ezt nektek nőként nehéz elfogadni. Hogy a ferfiak társat keresnek és nem a hasznot helyezik előtérbe.
Azért az, hogy pillatnyira jó nőnek találta Katát, az a szimpátiától messze van... ahhoz azért kellene kicsit ismerni a másikat azon kívül, hogy csinos, mosolyog és cukin válogatja a körtét. Ez sima vágy és vonzalom.
És ha tényleg egy Aldiban történik meg a meghívás, akkor garantált, hogy Kata nem azért utasítja vissza, mert csóró a főhősünk. Hanem mert nem tetszik neki, vagy igénytelen vagy a dumája rossz. Hiszen odáig el sem jutottak.
Illetve azért ált. nem véletlen az sem, hogy pont nem a Gyári Gyöngyihez vonzódik az emberünk.
Kérdező. Egy normális férfinak azért van elvárása, fölleg ha maga is tett le valamit az asztalra.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!