Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehéz 35-40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz 35-40 éves gyerektelen,átlagos férfit találni komoly kapcsolatra? Tapasztalataitok szerint ilyen idősen a normális férfiak nagy része valóban komoly kapcsolatban van? Aki pedig nem,annak komoly oka van.15000-es városban keresnék társat

Figyelt kérdés
okt. 29. 21:30
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
49%

Kedves kérdező!

Annyira borzalmasak és kiábrándítóak vagytok, hogy jelen pillanatban magasról teszek a nőkre.

okt. 29. 22:41
 12/59 anonim ***** válasza:
45%
40 éves nő vagyok. Nekem van komoly kapcsolatom, de nyitottban vagyunk. Szexelgetni szoktam ezzel a korosztállyal. Szoktam összejönni független, gyerektelen pasikkal és nős férfiakkal is. Elmondhatom, hogy az egyedülállók nagy része tényleg "defektes", nem igazán tudnak mit kezdeni egy nővel. Leginkább ezt viselkedésre értem. Lehet velük szexelgetni, de komoly kapcsolatban nem állnák meg a helyüket.
okt. 30. 03:04
 13/59 anonim ***** válasza:
72%
Na a nyitott az aztán rohadt komoly... na ez a gond ebben a korosztályban veletek nőkkel, hogy fogalmazok nincs a komoly szó jelentéséről sem...
okt. 30. 05:31
 14/59 anonim ***** válasza:
84%

Nem könnyű, de nem is lehetetlen.

Ebben a korban az emberek már jobban szűrnek, magasabb igényeket támasztana, de nincs ezzel semmi baj.

Nem értem, miért kell valakit pusztán azért megbélyegezni, mert egyedülálló. Az, hogy valaki kapcsolatban, házasságban él, még semmit sem árul el az illető jelleméről.

okt. 30. 06:13
 15/59 anonim ***** válasza:
40%

Na én a #12-essel nem kezdenék....baromi jó gondolkodású :)

Az sokkal jobb megcsalni a feleségünket, vagy félrek**úrni gyerekek mellett, vagy nyitott kapcsolatban élni...az aztán képes komoly kapcsolatra.

Magyarul egy jobb a semminél kapcsolatban van benne....de egy igazi kretén.

okt. 30. 06:17
 16/59 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen férfiaknak általában NEM adnak esélyt a nők ezrét is egyedülállóak (többségük nagyon régóta) és nincs gyerekük.
okt. 30. 06:18
 17/59 anonim ***** válasza:
95%

Kisvárosban a jó pasiknál sorban állás van. Még akkor is, ha házasok, 2-3 langyosvízben vegetáló fiatalasszony vár a lehetőségre. Még a nem olyan jó pasiknál is, mint én vagyok.

Megtörtént eset: gyakran jártunk át egy ismerősömhöz, amikor még házas voltam. Egy korú gyerekeink voltak, bográcsoztunk, vagy csak dumálgattunk. Ott volt rendszeresen a sógornője is. Egyszer fasírban voltunk a nejemmel, amikor megtudták, a sógornő egész máshogy kezdett el beszélgetni, közeledett hozzám. Mondtam később a havernak, hogy ez meg mi ez, jól látom? Azt válaszolta, hogy a sógornője korábban már mondta a tesójának, hogy lestoppolna, ha úgy alakul.

A jó nőket is elviszik pillanatok alatt, csak ők jobban válogatnak, mert nekünk mindegy, hogy mennyit keres a nőci, nekik nagyon nem. És minél idősebb a nő, annál inkább fontos a pénz, mert 40 felett élni akarnak már, nem dolgozni.

okt. 30. 06:20
 18/59 anonim ***** válasza:
35%
Legalább annyi egyedülálló férfi van ebben a korcsoportban, mint amennyi egyedülálló nő. Nagy részüknek nincs gyereke és az átlagos fogalmából következően nagy részük annak is megfelel. Már csak válogatni kell.
okt. 30. 06:40
 19/59 anonim ***** válasza:
63%

Akkor lefordítom.

Selejtes, nem normális = Nem jóképű.

Ennyi slussz passz.

okt. 30. 06:42
 20/59 anonim ***** válasza:
43%

12. Hatalmas siker nőként random pasikkal dugni! Aztaaaa! 😂

Te is egy selejt, a felelősség elől menekülő ösztönlény vagy párkapcsolati szempontból, sőt igazából a fajtád tesz alá a női nemnek. Egy lejáratja, kettő meg a pasik minek udvaroljanak, minek legyenek komolyak, amikor vannak csak szimplán dugható nők? Üdv, egy 24 éve házas férfi. Tudod pont olyan, amilyen már nincs a piacon! 🙂

okt. 30. 06:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!