Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 1.45 milliós stabil fizetéssel és kb. 75-80 millió forintos összvagyonnal már jó vagyok Budapesten vagy még ez is kevés vagy átlagos?
Olvastam olyan kommentet másik fórumon, hogy Budapesten ez már majdnemhogy lóf@sz a mostani árak mellett már. Ezekkel az anyagi javakkal legfeljebb vidéken lehetnék valaki.
Igazából megtehetem, hogy vidékre költözzek mert online dolgozok. Valóban Budapesten ez kevés ahhoz, hogy egy szép nőnek felkeltsem a figyelmét?
Te tényleg elhiszed, hogy 10 millióért lakást veszel Pesten?
Trollkodni is kevés vagy.
Sokszor látom itt a fórumon, hogy mennyire "divat", hogy nagyon jó keresettel lévők tömegközlekednek. Ez egy nőnek szerintem redflag, mert ilyenkor minden kiadás vissza lesz fogva, mondván hogy nem éri meg. Tehát lehet hogy ő fenn fog tartani a saját kis pénzéből egy kocsit a bevásárlásra, míg a férfi bkv-zni fog a lidlibe, mert "fölösleges" a kocsi, és csak viszi a pénzt.
Nem kötekedésből írom, ez csak egy megfigyelés. És nem feltétlenül igaz a kérdezőre, csak most eszembe jutott, hogy volt pár ilyen komment itt az oldalon, és jellemző ez a hozzáállás.
"Te tényleg elhiszed, hogy 10 millióért lakást veszel Pesten"
Haverom is vett, 8,5 millióért, banki visszavett elárverezett lakást. A linkeltnél jóval nagyobbat. Igaz, abból valakit kilakoltattak, de kit érdekelnek manapság a morális kérdések ilyen ügyekben? Senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!