Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 1.45 milliós stabil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 1.45 milliós stabil fizetéssel és kb. 75-80 millió forintos összvagyonnal már jó vagyok Budapesten vagy még ez is kevés vagy átlagos?

Figyelt kérdés

Olvastam olyan kommentet másik fórumon, hogy Budapesten ez már majdnemhogy lóf@sz a mostani árak mellett már. Ezekkel az anyagi javakkal legfeljebb vidéken lehetnék valaki.

Igazából megtehetem, hogy vidékre költözzek mert online dolgozok. Valóban Budapesten ez kevés ahhoz, hogy egy szép nőnek felkeltsem a figyelmét?

dec. 13. 12:49
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ez a vagyon pesten tényleg nem sok. Valóban bármely random kisnyugdijas közel ilyen értékű lakásban él. A fizetés kiemelkedő persze.
dec. 13. 17:59
 32/38 A kérdező kommentje:
Nyugdíjas koromra nekem sok száz millióm lesz, de még csak 29 éves vagyok. És egyedül gyűjtöttem össze, nem örököltem.
dec. 13. 19:10
 33/38 anonim ***** válasza:

Te tényleg elhiszed, hogy 10 millióért lakást veszel Pesten?

Trollkodni is kevés vagy.

dec. 13. 19:43
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor látom itt a fórumon, hogy mennyire "divat", hogy nagyon jó keresettel lévők tömegközlekednek. Ez egy nőnek szerintem redflag, mert ilyenkor minden kiadás vissza lesz fogva, mondván hogy nem éri meg. Tehát lehet hogy ő fenn fog tartani a saját kis pénzéből egy kocsit a bevásárlásra, míg a férfi bkv-zni fog a lidlibe, mert "fölösleges" a kocsi, és csak viszi a pénzt.

Nem kötekedésből írom, ez csak egy megfigyelés. És nem feltétlenül igaz a kérdezőre, csak most eszembe jutott, hogy volt pár ilyen komment itt az oldalon, és jellemző ez a hozzáállás.

dec. 13. 20:19
 35/38 anonim ***** válasza:
76%
Ha nettó 1.45 milliót keresel, de nem tudod megválaszolni az általad feltett kérdést, akkor ott komoly gondok vannak a toronyban. Akkor viszont nem értem, mivel kereshetsz ennyit.
dec. 13. 20:35
 36/38 A kérdező kommentje:

"Te tényleg elhiszed, hogy 10 millióért lakást veszel Pesten"

Haverom is vett, 8,5 millióért, banki visszavett elárverezett lakást. A linkeltnél jóval nagyobbat. Igaz, abból valakit kilakoltattak, de kit érdekelnek manapság a morális kérdések ilyen ügyekben? Senkit.

dec. 13. 21:09
 37/38 anonim ***** válasza:
Aki ennyit tett félre az nem 21 évesen állt munkába, mert az iskolai évek egy ilyen magas fizetésért kitolhatják azt 25 évre is, mire megfelelő szakmával, tudással, pozícióval ennyit keress. Kicsit hihetetlen. Nem a fizu, hanem az, hogy ennyi idősen ennyi a vagyonod.
dec. 13. 23:03
 38/38 anonim ***** válasza:
Mindjárt kijátssza a "Kriptoban is utazok kártyát",hogy ne legyen annyira hihetetlen😂😂😂
dec. 14. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!