Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 1.45 milliós stabil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 1.45 milliós stabil fizetéssel és kb. 75-80 millió forintos összvagyonnal már jó vagyok Budapesten vagy még ez is kevés vagy átlagos?

Figyelt kérdés

Olvastam olyan kommentet másik fórumon, hogy Budapesten ez már majdnemhogy lóf@sz a mostani árak mellett már. Ezekkel az anyagi javakkal legfeljebb vidéken lehetnék valaki.

Igazából megtehetem, hogy vidékre költözzek mert online dolgozok. Valóban Budapesten ez kevés ahhoz, hogy egy szép nőnek felkeltsem a figyelmét?

dec. 13. 12:49
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
39%

5 vagyok.

Oké, csak nekem fura, hogy egy panellakás értékben van csak vagyonod, de a fizetésed háromszor annyi mint az átlagnak.

Nekem fele ennyi a fizetésem, de jóval több a vagyonom. Igaz nem voltam ennyi országban.

dec. 13. 13:31
 12/38 anonim ***** válasza:
76%

És 700 ezer forintos fizetésből hogy lett ekkora vagyonod? Csak mert ha szűkösen élsz, nem fizetsz albit, mamahotelezel és félreteszel havi 300 ezret, akkor is 22 év összeszedni 80 milliót :D

dec. 13. 13:35
 13/38 anonim ***** válasza:
18%

11 vagyok.

Nyilván csak szülői segítséggel. Nagyrészt nem az én érdemem.

dec. 13. 13:37
 14/38 A kérdező kommentje:

11-es

Nem panel lakásban élek.. azért senki nem fizetne ennyi pénzt. Főleg hogy bármikor összeomolhatnak, mivel lejárt a rendeltetésszerű használati idejük.

Aki panelért 40 millió forintnál többet fizet, az nagyon hülye befektető.

dec. 13. 13:37
 15/38 anonim ***** válasza:
51%

11 vagyok még.

A másik az ingatlanárak emelkedése, ami mellett lehet az ember bolti eladó is akár. Ha örököltél egy budai lakást jobb helyen, az már 120 millió minimum.

dec. 13. 13:40
 16/38 A kérdező kommentje:

"120 millió minimum"

Nem annyi. 300 ezer Euro-ért Bécsben is veszel már nagyon jó lakást.

dec. 13. 13:42
 17/38 anonim ***** válasza:
51%
De egy kiemelt Budai helyen itt is ennyi egy 80-90 nm-es lakás.
dec. 13. 13:45
 18/38 anonim ***** válasza:
51%

Sőt! Nem is kell ekkorának lenni. Pl:

[link]

dec. 13. 13:46
 19/38 anonim ***** válasza:
37%
Na nekem nettó 280 000 a fizum és van egy fiatal csinos párom. Vályog házban élünk. Akkor te béna vagy ha ennyi lével nincsen csajod.
dec. 13. 13:46
 20/38 A kérdező kommentje:
Először is nem költöznék Budára, mert nagyon rossz a tömegközlekedés, nincs integrálva a városba, tulajdonképpen csak a híre jó, az adottságai már hamarabb. Másrészt vevőt is kell találni. Nem hiszem, hogy ennyi pénzért kapkodnának Európa legszegényebb országában egy használt ingatlanért, amikor Nyugaton is kapsz ennyi pénzért már egy ugyanolyat ahol stabil a gazdaság és nincs bebukás veszély.
dec. 13. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!