Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként mennyire vagy tisztában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mennyire vagy tisztában az átlagos, vagy átlag alatti férfiak társkeresési lehetőségeivel?

Figyelt kérdés
Mit tudsz erről, hogy folyik egy átlagos, vagy átlag alatti férfi társkeresése, hány megkeresést kaphat, milyen reakciók érkeznek az ő kezdeményező leveleire egy társkereső oldalon, stb.?

tegnapelőtt 10:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%
Lőtéri kutyát nem érdekli a nyomoruk.
tegnapelőtt 10:53
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
Miért kéne nőként tisztában lennie ilyesmikkel?
tegnapelőtt 10:53
 3/26 anonim ***** válasza:
63%
Mivel az átlagos barátaim, rokonaim, munkatársaim, szomszédaim stb nagyrészt mind párkapcsolatban vannak, gondolom nincs nagy baj.
tegnapelőtt 10:58
 4/26 anonim ***** válasza:
82%

Őszinte leszek, egyáltalán nem érdekel, hogy számomra ismeretlen nők és férfiak hogy élik meg a párkeresést. A saját és a hozzám közel állók tapasztalatai érdekelnek, de amúgy hidegen hagy a téma.

Mégis miért foglalkoznék azzal, hogy random, idegen férfiak hogyan keresnek társat? Ennél millió fontosabb és érdekesebb téma van, amiknek hasznát is látom az életben.

tegnapelőtt 11:05
 5/26 anonim ***** válasza:
62%
A környezetemben az átlagos és az átlag alatti férfiaknak is van (szintben hozzá illő) párjuk. Ebből az következik, hogy nincs nagyobb gondjuk a táskereséssel mint a bármilyen más kinézetűeknek.
tegnapelőtt 11:08
 6/26 anonim ***** válasza:
78%

Mindenek megvan a saját baja.

Nem izgat más, ami engem nem befolyásol és olyan ember helyzete se, aki nekem nem fontos. (Nyilván egy menhelynek vagy gyerekeknek, ha tudok segítek és ennyi).

A környezetemben rengeteg féle fajta ember van...a legtöbb átlagosnak vagy az alattinak is valahogy lett nője.

N 32

N 32

tegnapelőtt 11:12
 7/26 anonim ***** válasza:
74%
Tele vagyok átlagos barátokkal, én is az vagyok, a férjem is. A legtöbbnek van párkapcsolata. Legalább annyi szingli férfit ismerek, mint nőt.
tegnapelőtt 11:13
 8/26 anonim ***** válasza:
75%

Miért kellene nőként ezzel foglalkozni?

Férfiként érdekel téged, hogy a nők milyen problémákkal küzdenek?

tegnapelőtt 11:18
 9/26 anonim ***** válasza:
74%

Ugyanazt tudom mondani én is, hogy a környezetemben élőknek van párja, házastársa(vagy épp nincs, de voltak korábban kapcsolataik, valószínű, lesznek is).

Nagyon vegyes társaságban mozgok. Férjem kétkezi munkát végez, ismerem a munkatársait az igényestől a figatlan piásig, még az utóbbinak is van felesége.

Én multinál dolgozom irodában, ott is van vagy volt kapcsolata mindenkinek körülöttem. Én csak a gyakorin olvasom ezt a fene nagy nehézséget, sehol nem látom a való életben, bovcsi

tegnapelőtt 11:28
 10/26 anonim ***** válasza:
79%
Ahogyan teljesen a kisfalusi 90 éves Marika néni nehézségeivel és problémáival se vagyok tisztába, illetve a 9 éves unokahúgom napi nehézségeit sem ismerem, úgy az övéket se. Mindenki a maga dolgával foglalkozik.
tegnapelőtt 11:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!