Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mennyire vagy tisztában az átlagos, vagy átlag alatti férfiak társkeresési lehetőségeivel?
Őszinte leszek, egyáltalán nem érdekel, hogy számomra ismeretlen nők és férfiak hogy élik meg a párkeresést. A saját és a hozzám közel állók tapasztalatai érdekelnek, de amúgy hidegen hagy a téma.
Mégis miért foglalkoznék azzal, hogy random, idegen férfiak hogyan keresnek társat? Ennél millió fontosabb és érdekesebb téma van, amiknek hasznát is látom az életben.
Mindenek megvan a saját baja.
Nem izgat más, ami engem nem befolyásol és olyan ember helyzete se, aki nekem nem fontos. (Nyilván egy menhelynek vagy gyerekeknek, ha tudok segítek és ennyi).
A környezetemben rengeteg féle fajta ember van...a legtöbb átlagosnak vagy az alattinak is valahogy lett nője.
N 32
N 32
Miért kellene nőként ezzel foglalkozni?
Férfiként érdekel téged, hogy a nők milyen problémákkal küzdenek?
Ugyanazt tudom mondani én is, hogy a környezetemben élőknek van párja, házastársa(vagy épp nincs, de voltak korábban kapcsolataik, valószínű, lesznek is).
Nagyon vegyes társaságban mozgok. Férjem kétkezi munkát végez, ismerem a munkatársait az igényestől a figatlan piásig, még az utóbbinak is van felesége.
Én multinál dolgozom irodában, ott is van vagy volt kapcsolata mindenkinek körülöttem. Én csak a gyakorin olvasom ezt a fene nagy nehézséget, sehol nem látom a való életben, bovcsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!