Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként mennyire vagy tisztában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mennyire vagy tisztában az átlagos, vagy átlag alatti férfiak társkeresési lehetőségeivel?

Figyelt kérdés
Mit tudsz erről, hogy folyik egy átlagos, vagy átlag alatti férfi társkeresése, hány megkeresést kaphat, milyen reakciók érkeznek az ő kezdeményező leveleire egy társkereső oldalon, stb.?

nov. 6. 10:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
20: az nem segít, ha vki ronda, de ha egy átlagos szinten van már, és tudja, kinél lehet esélye, ill. hajlandó úgy is kapcsolatokat kiépíteni, hogy nem bár minden nővel kialakított kapcsolatból ingyenp...t (lehetőleg azonnal), hanem barátként is el tud fogadni nőket, akkor bőven van esélye - tapasztalat.
nov. 6. 15:45
 22/26 anonim ***** válasza:
45%

Pontosan tudom

Üdv, egy atlag alatgi, nem vékony nő

nov. 6. 17:45
 23/26 anonim ***** válasza:
19%

Diéta. Én is megtettem.

nov. 6. 18:43
 24/26 anonim ***** válasza:
33%
Igen, gondolom nincs tisztában a diéta fogalmával, nagyon hasznos a hozzászólásod.
nov. 6. 19:30
 25/26 anonim ***** válasza:
23%
A tiéd még inkább.
nov. 6. 19:38
 26/26 anonim ***** válasza:
67%
Szerinem a nőknek van vàlasztása lehet nem a legjobb vàlasztások de legalább van
nov. 7. 20:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!