Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek fog nő nélkül eltelni a 2025 év is?
Figyelt kérdés
Te miért nem kellesz a nőknek? Testalkat? Iskola hiány? Autó? Lakás? Milliós fizu? Arc? Magassàg?#Boldog incel évet
dec. 31. 06:53
1/19 A kérdező kommentje:
1
Ez nagyon nagy fantáziára vall.
dec. 31. 06:59
3/19 A kérdező kommentje:
3
E felől nincsenek kétségeim. Nálam a testalkat a probelma. És nem fog megoldódni.
dec. 31. 07:02
4/19 anonim válasza:
Ezt így látatlanba nem tudom kijelenteni, bármi történhet jövőre.
5/19 anonim válasza:
Miért nem fog megoldódni, bizonyítottan egészségügyi okai vannak annak amiért nem lehetséges, hogy sportolj és egészségesebben étkezz?
6/19 A kérdező kommentje:
8
Lehetnek nem igazolt hátráltató betegsegeim is. De maradjunk a sablonnál! Nem figyelek az étkezésre és kevesebbet mozgok mint amit kellene. Elfogyott a kitartásom és egyre idősebb vagyok.
dec. 31. 07:20
8/19 A kérdező kommentje:
11
Milyen kifogások? Konkrétan leírtam hogy lusta vagyok figyelni a kajára és el vagyok lustulva.
dec. 31. 07:33
9/19 anonim válasza:
Nekem csak kapcsolatom nem lesz(mert nem akarok), dugni azért fogok. Testalkat izmos, 172 cm, saját ház saját autó(több), diploma BSc, MSc folyamatban(gpszmérnök), ronda se vagyok.
10/19 anonim válasza:
Amikor azt írtad, hogy nem fog megoldódni, azt hittem, hogy nőtt egy púp a hátadra vagy valami szarv a homlokodra, valami megoldhatatlan dolog, de hogy lusta vagy?! Erre nem tudnék szépet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!