Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek fog nő nélkül eltelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek fog nő nélkül eltelni a 2025 év is?

Figyelt kérdés
Te miért nem kellesz a nőknek? Testalkat? Iskola hiány? Autó? Lakás? Milliós fizu? Arc? Magassàg?

#Boldog incel évet
dec. 31. 06:53
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

1

Ez nagyon nagy fantáziára vall.

dec. 31. 06:59
 2/19 Noren1989 ***** válasza:
60%
Neked, így elsőre ez a tippem.
dec. 31. 06:59
 3/19 A kérdező kommentje:

3

E felől nincsenek kétségeim. Nálam a testalkat a probelma. És nem fog megoldódni.

dec. 31. 07:02
 4/19 anonim ***** válasza:
65%
Ezt így látatlanba nem tudom kijelenteni, bármi történhet jövőre.
dec. 31. 07:04
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem fog megoldódni, bizonyítottan egészségügyi okai vannak annak amiért nem lehetséges, hogy sportolj és egészségesebben étkezz?
dec. 31. 07:17
 6/19 A kérdező kommentje:

8

Lehetnek nem igazolt hátráltató betegsegeim is. De maradjunk a sablonnál! Nem figyelek az étkezésre és kevesebbet mozgok mint amit kellene. Elfogyott a kitartásom és egyre idősebb vagyok.

dec. 31. 07:20
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
Ezek kifogások.
dec. 31. 07:22
 8/19 A kérdező kommentje:

11

Milyen kifogások? Konkrétan leírtam hogy lusta vagyok figyelni a kajára és el vagyok lustulva.

dec. 31. 07:33
 9/19 anonim ***** válasza:
36%
Nekem csak kapcsolatom nem lesz(mert nem akarok), dugni azért fogok. Testalkat izmos, 172 cm, saját ház saját autó(több), diploma BSc, MSc folyamatban(gpszmérnök), ronda se vagyok.
dec. 31. 08:25
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
Amikor azt írtad, hogy nem fog megoldódni, azt hittem, hogy nőtt egy púp a hátadra vagy valami szarv a homlokodra, valami megoldhatatlan dolog, de hogy lusta vagy?! Erre nem tudnék szépet mondani.
dec. 31. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!