Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek fog nő nélkül eltelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek fog nő nélkül eltelni a 2025 év is?

Figyelt kérdés
Te miért nem kellesz a nőknek? Testalkat? Iskola hiány? Autó? Lakás? Milliós fizu? Arc? Magassàg?

#Boldog incel évet
dec. 31. 06:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
Kifogás mindig van...a lustaság taszít minden normális embert.
dec. 31. 09:25
 12/19 anonim ***** válasza:
38%

Jézusom,hova tűntek a férfiak??

Régen a férfiasság szimbóluma volt a küzdés,a felelősség vállalás,a felfele torekves,erre mi van most?

Lesz vékony nőm ha semmi kedvem jobban kinézni?🤡

dec. 31. 09:44
 13/19 anonim ***** válasza:
29%

Azok, akik

1. Nem jó genetikàjú, szép arcú, min 190 centi, max 60 kilós tinifiúk,

2. Akik nem chadek, alfàk

3. Akik nem gazdagok.

dec. 31. 10:14
 14/19 anonim ***** válasza:
38%

17

Tehát a férfiak 97%-a? Ezt hogy matekoztad ki?

dec. 31. 10:22
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

Pedig a kajára figyelni tök jó dolog, hidd el. Én nem a testalkatom miatt kezdtem el odafigyelni, hogy mit eszek, hanem mert szimplán úgy éreztem, hogy nincs energiám semmire, kedvetlen vagyok és mivel különösebb okom nem volt ezekre (nem nagyon fárasztó a munka, nincsenek egyéb gondjaim sem), így vitaminhiányra tippeltem, és elkezdtem sokkal tisztábban enni, több zöldséget, reggelinél a fehérjére figyelek, stb. Kevesebb nasi, de semmit nem zártam ki, ha megkívánok egy zacskó csipszet, azt is megeszem simán, csak annyi kitételt tettem, hogy a nasizás inkább hétvégi program, ha este nézek valamit, akkor elnasizgatok mellé, de hétköznap nem.

És sokkal jobb a közérzetem azóta, energikus vagyok, jókedvű, az elmúlt 1-2 évben ritka volt az, hogy csak dögölni akarjak a kanapén, előtte azért gyakran ez volt a napi program.

Úgyhogy erre szerintem a csajozástól függetlenül is érdemes figyelni. De még csajra is több esélyed lesz, ha jó a közérzeted és nem azt érzik rajtad, hogy egy kedvetlen nyomi vagy.

dec. 31. 10:25
 16/19 anonim ***** válasza:

>Te miért nem kellesz a nőknek?

Mert nem vagyok férfias. De inkább leszek önmagam, minthogy gyökeresen megváltozzak csak azért hogy elveszítsem a szüzességem.

dec. 31. 11:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem biztos. A természetem miatt.
dec. 31. 12:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tom nem látok bele a jövőbe.
dec. 31. 13:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Rusnya vagyok mint a tetű sajnos, a szüleim ennyire voltak képesek! Emiatt 99,99999999999999999999% hogy jövőre sem jön össze. Nem kell ehhez a jövőbe látnom. Meg tapasztalatom is nulla, ezért ha össze is jönne egy randi, azt végig bénáznám, sőt el sem hinném hogy akar valamit a másik. De nem fog még egy randi sem összejönni. Rondán nézek ki, emiatt nem tetszek senkinek, emiatt pedig nem is akar senki randizni velem, ez ilyen nevetségesen egyszerű.
dec. 31. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!