Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek fog nő nélkül eltelni a 2025 év is?
Jézusom,hova tűntek a férfiak??
Régen a férfiasság szimbóluma volt a küzdés,a felelősség vállalás,a felfele torekves,erre mi van most?
Lesz vékony nőm ha semmi kedvem jobban kinézni?🤡
Azok, akik
1. Nem jó genetikàjú, szép arcú, min 190 centi, max 60 kilós tinifiúk,
2. Akik nem chadek, alfàk
3. Akik nem gazdagok.
17
Tehát a férfiak 97%-a? Ezt hogy matekoztad ki?
Pedig a kajára figyelni tök jó dolog, hidd el. Én nem a testalkatom miatt kezdtem el odafigyelni, hogy mit eszek, hanem mert szimplán úgy éreztem, hogy nincs energiám semmire, kedvetlen vagyok és mivel különösebb okom nem volt ezekre (nem nagyon fárasztó a munka, nincsenek egyéb gondjaim sem), így vitaminhiányra tippeltem, és elkezdtem sokkal tisztábban enni, több zöldséget, reggelinél a fehérjére figyelek, stb. Kevesebb nasi, de semmit nem zártam ki, ha megkívánok egy zacskó csipszet, azt is megeszem simán, csak annyi kitételt tettem, hogy a nasizás inkább hétvégi program, ha este nézek valamit, akkor elnasizgatok mellé, de hétköznap nem.
És sokkal jobb a közérzetem azóta, energikus vagyok, jókedvű, az elmúlt 1-2 évben ritka volt az, hogy csak dögölni akarjak a kanapén, előtte azért gyakran ez volt a napi program.
Úgyhogy erre szerintem a csajozástól függetlenül is érdemes figyelni. De még csajra is több esélyed lesz, ha jó a közérzeted és nem azt érzik rajtad, hogy egy kedvetlen nyomi vagy.
>Te miért nem kellesz a nőknek?
Mert nem vagyok férfias. De inkább leszek önmagam, minthogy gyökeresen megváltozzak csak azért hogy elveszítsem a szüzességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!