Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal nőknél miért tapasztalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nőknél miért tapasztalom ezt, ha online ismerkedés van?

Figyelt kérdés

Anonim ismerkedéskor nem nagyon mernek átjonni más felületre. Az, hogy telefonszámot megadjanak, az pedig szinte kizárt.

2x-3x éves csajok teljesen makrancosak ilyen tekintetben. Aki 40 feletti azok "bátrabbak" általában, meg a lázadó kislanyok is, de velük nem akarok semmit. Férfi vagyok, és kultúráltan viselkedem. Se elhízás, se munkanélküliség, sem mamahotel nincs, ami redflag lehetne.

dec. 30. 22:31
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
23%

"Fiatal nőknél miért tapasztalom ezt, ha online ismerkedés van?

Férfi vagyok, és kultúráltan viselkedem."

dec. 30. 22:33
 2/53 anonim ***** válasza:
13%
Mert ezekre hajtanak a legtöbben, nagy a konkurencia és ők nem téged akarnak.
dec. 30. 22:42
 3/53 anonim ***** válasza:
100%
Az összes társkereső figyelmeztet az óvatosságra. Nem tudod ki van a másik oldalon. Benne van a pakliban, hogy okének mutatja magát, aztán mégsem lesz az. 40 körül másik generáció van, akik kevésbé gondolkodnak az online veszélyekről. A "lázadó kislányok" meg semmi veszélyről nem vesznek tudomást, keresik is esetleg. Úgyhogy érdemes egy kicsit bizalmat építgetni a társkeresőn. Esetleg egy találkát szervezni egy forgalmas helyen a lánnyal, és ott megragadni az alkalmat, hogy telefonszámot kérj, vagy másik profilt, ahol beszélhettek.
dec. 30. 22:46
 4/53 anonim ***** válasza:
89%

Én így vagyok vele:

Anonim ismerkedésnél semmit sem tudsz a másikról. Én sem szívesen adom ki, hogy ki vagyok facebookon, instagramon, mert nem tudom, hogy ki a másik oldal. Vissza fog-e élni ezzel (például zaklat).

Az első találkozóig társkeresőn is remekül meg lehet beszélni a lényegesebb infókat, el lehet hívni a másikat. Aztán találkozón kiderül, hogy mennyire normális a másik.

Még egy érv:

Engem nagyon zavar például, amikor mondjuk messengeren beszélek valakivel, és utána ha mégsem lett párkapcsolat, akkor még hónapokig, évekig(!) feldobja a fejét az elérhető partnerek között (akkor is ha ismerősök sem vagytok).

Plusz volt, akivel ismerősök is lettünk facebookon, de nem alakult ki semmi, még erősebb szimpátia, barátság sem. Az is minek, ha utána sose beszélünk többet.

dec. 30. 22:49
 5/53 anonim ***** válasza:
82%

"Se elhízás, se munkanélküliség, sem mamahotel nincs, ami redflag lehetne."

Ezt nem tudjuk biztosan, amíg nem találkozunk veled.

dec. 30. 22:50
 6/53 anonim ***** válasza:
76%

3

"40 körül másik generáció van, akik kevésbé gondolkodnak az online veszélyekről. A "lázadó kislányok" meg semmi veszélyről nem vesznek tudomást, keresik is esetleg."

Ez így van.

dec. 30. 22:51
 7/53 anonim ***** válasza:
69%

Nőként az alábbi lehetőségekre gondolnék:

-bizalmatlan, több idő kell neki, hogy megnyíljon. ez nem csoda, az internet tele van kretén pasikkal

-nem tetszel neki igazából

-kamu profil, nem is nő, hanem unatkozó pasi

dec. 30. 22:52
 8/53 anonim ***** válasza:
82%
Mert azért vagyok az adott oldaon, hogy ott ismerkedjek. Én azt nem értem, hogy miért kellene máshol beszélni. Nem adom meg a számom akárkinek, a közösségi oldal profiljaim pedig az ismerőseimnek vannak. Akivel random beszélgetek két napja, az nem az ismerősöm. Ha már volt legalább egy randi, akkor lehet már más a kérdés.
dec. 30. 22:55
 9/53 anonim ***** válasza:
36%

7

"-kamu profil, nem is nő, hanem unatkozó pasi"

:O Fú, ez szerintem nem unatkozó lehet, hanem beteges...

dec. 30. 22:55
 10/53 anonim ***** válasza:
88%

Én ezért (is) töröltem magam az online dating világból.

Minden férfi a telefonszámom kérte egy-két üzenet után.

Miért nem adom meg?

Van ez a chat lehetőség, hogy megbeszéljünk egy első találkozót. Az miért nem jó? Ha az első találkozó után nem adom meg a számom, az elég sokatmondó. De előtte?! Még sosem láttalak, de már adjam meg a számom? Miért adnám meg a telefonszámom egy Tinderes képnek?

Ennyi erővel kitehetném a fára is, hirdetésként, hogy hívj bátran, párt keresek.

Olyan világban élünk, ahol nőként, temérdek sok atrocitás-molesztálás érhet. Megéri kockáztatni?

dec. 30. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!