Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nőknél miért tapasztalom ezt, ha online ismerkedés van?
Anonim ismerkedéskor nem nagyon mernek átjonni más felületre. Az, hogy telefonszámot megadjanak, az pedig szinte kizárt.
2x-3x éves csajok teljesen makrancosak ilyen tekintetben. Aki 40 feletti azok "bátrabbak" általában, meg a lázadó kislanyok is, de velük nem akarok semmit. Férfi vagyok, és kultúráltan viselkedem. Se elhízás, se munkanélküliség, sem mamahotel nincs, ami redflag lehetne.
#27, akkor paranoiáskodj nyugodtan tovább. Én vagyok annyira magabiztos, hogy felismerek egy AI-t. Egyszerűen ostoba mantrakirály, és egyfeszt mellébeszél.
#28 oké, akkor veled talán jó párost alkotnék.
"#27, akkor paranoiáskodj nyugodtan tovább.
Valószínűleg ha egy társkeresésben ismerkednénk, akkor itt szűnne meg a beszélgetés, mivel azt érezném, hogy nem vagy empatikus, kétségbe vonod az érzéseimet, okosabbnak hiszed magad másnál és valamiért nagggyon erőlteted a telefont és az mindig gyanús, ha valaki nagyon akar valamit. :(
Ezt csak úgy szimulálom, hogy mi történik ilyenkor a női oldalon, és miért nem sikerülhet neked az ismerkedés. Ha kiírtad ide az oldalra, akkor biztosan sokszor előfordult. És minden nőtársam ezek közül csak nem lehet betegesen paranoiás.
Én sokkal nyugodtabbnak érezném magam ilyenkor, ha egy férfi erre úgy reagálna mondjuk, hogy: megérti az érzéseimet és a félelmeimet (!), tényleg sok gyökér pali van, de ő ezzel soha nem élne vissza (!), és a telefon csak egy opció ha nyitott vagyok rá, amíg tudunk találkozni.
Vagy valami hasonló szöveg.
De akár onnan is meg lehet közelíteni, hogy a nők sokasága vajon miért nem ajánlja fel hogy menjünk át másik oldalra, vagy telefonáljunk.
Pedig mi van, ha biszexleszbikusok vannak a másik oldalon:(
Innen nézve lehet ez is ad egy másik szemszöget.
Igen, sajna ez is egy olyan kérdés, ahol valaki nem az őszinte válaszokra kíváncsi (őszinte! nem pedig férfi szempontból logikus!), hanem a saját igazát szeretné bizonyítani abban, hogy a nők paranoiásak.
Tényleg többen írtunk, ebben benne van a lényeg.
"egy társkeresésben ismerkednénk, akkor itt szűnne meg a beszélgetés"
Hidd el, hogy eddig el sem jutnánk. Annyira különbözően tekintünk a másik emberre, hogy ez köztünk gyorsan kiütközne, majdnem mindegy milyen témában is. Lehet naív vagyok, de ha valaki idegennel beszélek, nem azt feltételezem, hogy a busz alá akár lökni. Figyelek, éber vagyok, de megelőlegezem a bizalmat.
"valaki nem az őszinte válaszokra kíváncsi"
Sajnos számomra nehezen hihető, hogy egyesek tényleg a visszaélésektől félnek. Ezek ki is szoktak bukni hamar, mert én sem a falvédőről másztam le! Hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta kutyát.
#35! A szót használók legnagyobb része azt se tudja mit jelent, pláne soha fel nem fedezni a nárcizmus patológiás szintjét. Szóval ezzel nem kéne kardoslodni, ez egy szakmai fogalom. Köszi mindenkinek, aki tényleg őszintén válaszolt.
Teljesen normális a kérdező, pár válaszoló ijesztő itt inkább.
Szinte semmi mesterséges intelligencia nincs a társkeresőkön, nekem már többen is mondták régen, hogy biztos az vagyok, paranoiások:))
Én most beszélgetek egy ismerős ismerősével, de nem akartam megadni a számom. Nem akartam hanggal beszélni, tartottam tőle, nem szeretek telefonálni. Élőben vonzóbb vagyok és magabiztosabb, mert látom a reakcióit, nekem a csak hang nem megy. A kamera meg, ha rossz szögből vesz.. nagyon furán néz ki az ember közben, pláne, ha ráfagy a kijelzőre. Én szeretnék elsőre jó benyomást tenni, magabiztosan és a másikat is szeretném így látni.
Amúgy igen, fiatal lányok gyakran futnak zaklatóba, én pl 18-20 évesen megkaptam, hogy miért nem úgy hívnak, amit mondtam, mert anya nevét dobta ki neki a rendszer(családi csomag), illetve volt már zaklatós random szám is, ami hívogatott.
Mondjuk ma is van, tele vagyok erstés, otps csalókkal, fel sem veszek ismeretlen számot.
Kérdező, felteszed a kérdést, elvileg azért, hogy válaszokat kapj, de igazából rohadtul nem érdekel senki válasza, aki nem azt mondja, amit te hallani akarsz!
Kb. neked ez nem is egy kérdés, csak rá akarsz szólni a nőkre, hogy NE csinálják ezt, hát beszéljenek veled telefonon, amikor te megkérdezed tőlük! Kb. ez a kérdésed valódi indíttatása, nem az, hogy téged valóban érdekelnének más emberek mozgatórugói, no meg esetleg csak simán elfogadnád a döntésüket!
Amit én gondolok (és ezt ÉN gondolom, nem az x-edik, vagy y-adik válaszoló, én, magamról beszélek, és nem feltétlenül rólad, hanem akire igaz): ha valakivel nem beszélgetek el elég jól, nem elég vonzó nekem az írása alapján, mondhatni úgy is, hogy unalmasabb a beszélgetés, lassan folyik, akadozik, nem fogalmaz választékosan a partnerem, akkor nem adom meg a számom, elérhetőségem, hiába veti fel. De lehet még várok kicsit, hogy mi sül ki a dologból, vajon csak ma rossz passzban volt, vagy mással foglalkozik, de holnap beszélgetünk egy jót... Természetesen az is benne van a pakliban, hogy nem beszélünk többet, nem kell természetesen senkinek sem tepernie, csak ha érdeklődik, akkor várjunk addig, amíg én IS lelkes leszek. Feleslegesen senkinek nem fogom megadni a privát elérhetőségem (legyen ez telefonszám, vagy facebook elérhetőség), aki kimondottan nem keltette fel a lelkesedésem... olyan embernek adok meg privát elérhetőséget, aki érdekel az írásbeli hosszabb beszélgetésünk után. Ahhoz semmi kedvem, hogy unalmas, semmitmondó dolgokkal traktáljon telón, messengeren is, vagy követelőzve akarjon ismerkedni. És ha ezt nem képes felfogni és erőszakoskodik, az az ő problémája. Ha valaki húúú de felvillanyoz, nagyon jó a stílusa, sziporkázunk a beszélgetésben, na akkor cserélünk elérhetőséget, mert Ő érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!