Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nőknél miért tapasztalom ezt, ha online ismerkedés van?
Anonim ismerkedéskor nem nagyon mernek átjonni más felületre. Az, hogy telefonszámot megadjanak, az pedig szinte kizárt.
2x-3x éves csajok teljesen makrancosak ilyen tekintetben. Aki 40 feletti azok "bátrabbak" általában, meg a lázadó kislanyok is, de velük nem akarok semmit. Férfi vagyok, és kultúráltan viselkedem. Se elhízás, se munkanélküliség, sem mamahotel nincs, ami redflag lehetne.
19
Igen, de ahogy írtuk fentebb is, ismeretlenül nem tudjuk hogy ki vagy és hogyan reagálsz, hogyan működsz.
Hidd el, ez a telefonos pasi is normálisnak tűnt. És lehet tényleg az volt, csak közbe jött másik nő és cikinek érezte lemondani, vagy passz, erre tudok gondolni.
Sok férfin látom én is, hogy ezeket valamiért személyes sértésnek veszik, ha nincs telefon, messenger. Pedig én is volt, hogy ismerkedésnél én is szépen mondtam, hogy szeretném ezzel megvárni az első találkozást.
19 folyt.
Mindenesetre utána szüneteltettem a társkeresési mizériát, mert tök fárasztó volt.
Oké #20, mert a barátaid normális, egyenes emberek. Nem pedig csótányok. Sajnos én szaladtam már bele ilyenbe is. Tudod, ilyen térítőbe, aki szereti a kihívásokat 😑
#22 mi baj is van a telefonnal?
#24, na és HANGhívás számodra oké lenne Skype-on? De most egészen őszintén, kérlek. Amit írsz, az amúgy logikus (bár számomra túlzó óvatosság).
26
Amúgy AI már hangot is generál, állítólag nem olyan nagy kunszt. Ha már a félelmeknél tartunk. :D
Igazából amúgy elmondtunk elég sok érvet itt a nőtársaimmal. Nekem tárkeresős nő ismerőseim is hasonlóan gondolkodnak (beszéltünk már erről másokkal), nem szeretik megosztani a személyes kontaktjaikat.
Szóval innen lehet az, hogy erősködik egy férfi. Vagy megpróbálja olyan 1-2 hét alatt a személyes találkozót elérni, ahol minden kiderül.
A férfiak nagyon nem értik a nők bizalmatlanságát, félelmeit, látszik, hogy pasinak lenni mennyivel könnyebb és biztonságosabb.
Vannak elmebetegek és kattant emberek a nők és a férfiak között is, de egy férfi MINDIG veszélyesebb egy nőre, mint fordítva. Ezt próbáljátok már megérteni végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!