Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nőknél miért tapasztalom ezt, ha online ismerkedés van?
Anonim ismerkedéskor nem nagyon mernek átjonni más felületre. Az, hogy telefonszámot megadjanak, az pedig szinte kizárt.
2x-3x éves csajok teljesen makrancosak ilyen tekintetben. Aki 40 feletti azok "bátrabbak" általában, meg a lázadó kislanyok is, de velük nem akarok semmit. Férfi vagyok, és kultúráltan viselkedem. Se elhízás, se munkanélküliség, sem mamahotel nincs, ami redflag lehetne.
Köszi mindenki. Most #7-re reagálnék. A nem tetszem dolog bizonyosan nem a külsőm miatt lehet, mert bőven a képcsere előtt tűnnek el.
A bolizalmatlanságot magam is sejtem. Hát egy telefonszam megadásával senki nem esett még teherbe egy szexuális ragadozótól. Nem mintha az lennél, de aki "érvel", az kapasból ilyeneket feltételezhet.
Amúgy a bimeleg pasik kamujára gondoltam már én is. Többek közt ezért is kérek telefonszámot, ha írásban jól megy a csevegés.
szóval a bizalmatlanságot* magam is sejtem.
És nem mintha az lennék (ragadozó. Vagyis nyilván az vagyok, de nem bűncselekmény és etikai vétség árán)
8
"Mert azért vagyok az adott oldaon, hogy ott ismerkedjek. Én azt nem értem, hogy miért kellene máshol beszélni."
Ezzel én is így vagyok. :D
Mi viszont azt nem értük, hogy sok féri miért akar átmenni egyáltalán más felületre...
De olyan is volt azért, akinél engedtem abban, hogy oké, beszéljünk máshol, mert előzőleg egyeseknél láthatóan leesett a lelkesedés irántam. És már azt éreztem hogy lehet én vagyok a vaskalapos.
Volt, akinél messenger, insta, telefon is volt. Beszélt velem 1 órát, ott telefonon is elhívott randizni, meg hogy szimpatikus vagyok neki. Megbeszéltük a napot is, meg hogy majd egyeztetünk, aztán többet nem keresett. :D Ezért tényleg kár volt a telefon.
Teherbe nem esel, de ha kattant a srác akkor még évekig élvezheted a zaklató sms-eit. Pl. 1 év után csak úgy a semmiből "te r.hadt k.rva csak m.gbasztalak volna" vagy farok képeket küld csak úgy, vagy akár feltesz valami hirdetést a telefonszámommal a netre.. igen, olyan hirdetést.
Hiába tiltod, a tiltott SMS érkezését is jelzi a telefonod. Sőt, másik telefonszámról is írhat..
Számot cserélsz?
13
Jaj, látszik hogy mennyire más a nőket ért atrocitások, amiket nem éltek át férfiként...
A telefontól nem azért "félünk", mert teherbeesünk tőle. :D Hanem hogy valami nem normális azon fog hívogatni, üzenetet írogatni. Ne adj isten utánanéz a szám tulajdonosának is.
Szerintem minden társkeresős nő megkapta már, hogy hülyeliba (vagy durvábbat is akár), ha esetleg valamiért nem kellett nekünk a másik.
Nekem is volt, hogy szépen, kedvesen küldtem el valakit (2 nap után küldtem el, mert furákat írt), aztán megkaptam, hogy kicsesztem vele, meg minek ismerkedek mással.
13
"Amúgy a bimeleg pasik kamujára gondoltam már én is."
Vannak meleg barátaim... Fel se mennek ilyen hetero oldalakra, nekik megvan a saját felületük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!