Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak egy része tudja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak egy része tudja, hogy baja van, amikor olyan nőt keres, aki szép, vékony és fiatal, ahelyett, hogy keresne, akit szeretni tud?

Figyelt kérdés
dec. 31. 07:59
1 2 3
 1/25 Noren1989 ***** válasza:
75%

Nem baj ez, csak probléma.

Tudjàk, nyugodj meg.

De te is előbb nézel meg egy mercit, mint egy suzukit.

dec. 31. 08:03
 2/25 anonim ***** válasza:
78%
Tele van érdek kapcsolattal a társadalom. Ezt a kérdést unalombol írtad vagy gyerek vagy még!?
dec. 31. 08:06
 3/25 anonim ***** válasza:
57%
Egy nem akarok kapcsolatot csak szexet na most ha én a vékony nőkre izgulok fel akkor miért keresnék mást???
dec. 31. 08:07
 4/25 anonim ***** válasza:
50%

Ezzel csak akkor van baj ha te nem vagy vékony.

dec. 31. 08:10
 5/25 anonim ***** válasza:
7%

Még jó hogy nem vagyok mikor férfi vagyok.

De ezt pénzel kompenzálom.

dec. 31. 08:13
 6/25 anonim ***** válasza:
20%
Hàt nekem átlag alatti pasiként tökéletes lenne hasonló de elfogadtam hogy nincs esély szóval ennyi...
dec. 31. 08:28
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
5# Senki nem akar a pénzzel dugni. De az igaz, hogy neked férfiként nem kell VÉKONYNAK lenni, csak olyannak, akin látszik, hogy foglalkozik azért a külsejével, ápolt. Ha csak szexet keresek, én is a külsőt nézem.
dec. 31. 09:40
 8/25 anonim ***** válasza:
Szerintem egy részük tudja, hogy felszínesen válogat, de ettől függetlenül nem akar lemondani erről. A másik részük meg az a típusú buta, fogalmatlan, naiv vki, aki bedől a holdudvar-hatásnak és a két szép szeméért már elhiszi minden bombanő csajról, hogy a belső tulajdonságai is tökéletesek, remek társ lesz, nagyon szereti, hű marad hozzá stb.
dec. 31. 09:54
 9/25 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés társkeresés részben van, ahol PÁRKAPCSOLATOT keresnek az emberek, nem a szexuálitás részben, ahol dugni akarnak rövid vagy hosszabb távon kedvük szerint. Az érdekkapcsolatos meglátás mondjuk elég jó, de azért aki benne van, az tudja, hogy nem teszi őt boldoggá kb onnantól, hogy megkapta. Azért a szerelem érzése kenterbe veri az érdeket, sokkal jobb érzés. Az érdekkapcsolatok rövidtávúak és nem teszik boldoggá az embert, max egy igényt elígetenek ki rövidtávon.. aztán amint megvan, már nem lesz értékes számodra.
dec. 31. 10:16
 10/25 anonim ***** válasza:
0%

#9 A férfiak nem képesek úgy szeretni, mint a nők.

Pláne nem olyan nőt, aki nem vonzó számukra fizikailag.

Egy nő beleszerethet egy átlagos/csúnyácska férfibe is, ha az jól bánik vele, megvan a szellemi, lelki összhang stb.

A férfiaknál ilyen nem létezik.

dec. 31. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!