Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan társat találni aki nem szeretne gyereket és esküvőt? Fiatal nő vagyok 25 év alatti, de tudom hogy ezekre soha nem fogok vágyni.
Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 09:26
1/12 anonim válasza:
Biztos lehet, de egyértelműen nehéz dolgod lesz.
2/12 anonim válasza:
óóó sok ilyen nővel találkoztam már, túl sokkal.
mind ezt mondta h ő nem akar gyereket teltek az évek és hát még is szeretne mert olyan jó minden...és sok kapcsolatom ért véget emiatt.
Mert én továbbra sem szerettem volna, de a nőknél ez változott.
Ráadásul te még fiatal is vagy.
Találni biztosan fogsz találni ilyen pasit, de hiába is gondolod h te ilyen maradsz, ez változhat.
Ne értsd félre nincs kizárva, hogy valóban nem fog ez változni benned, de sajna ennek még kicsi az esélye.
3/12 anonim válasza:
Ja tényleg....és még valami :)
Vigyázz és mindig védekezzetek minden pasival, ne az legyen h ő vagány tapasztalt csávó nem fog elmenni időben kiveszi....pont az ilyen csajoknál lesz gebasz h felcsinálják....
4/12 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Én is ilyen vagyok.
5/12 anonim válasza:
Sok ilyen férfi van, köztük én is.
6/12 anonim válasza:
Én se akarok házasságot meg gyereket.
7/12 anonim válasza:
Van ilyen, de a legtöbb hulladék. 40 felett vannak ilyen férfiak akik tényleg komolyan gondolják és család nélkül is tudnak komoly kapcsolatban élni.
9/12 anonim válasza:
A házasság szerintem egyszerűbb téma, mint a gyerek. Egy korosztály vagyunk, én esküvőt szeretnék, de gyereket nem. Ezzel rengeteg embernek kiesek a kalapból. Az exem idősebb volt nálam jóval, nála elég stabilan biztos voltam benne, hogy tudja, hogy nem akar gyereket. Van párkapcsolatom jelenleg is, és legrosszabb rémálmom, hogy meggondolja magát. Sz@r dolog ez.
10/12 anonim válasza:
A házasság nem nagy dolog, ha nagy a szerelem. A gyerek az nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!