Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még olyan 35 körüli férfit találni, akinek nincs gyereke de szeretne és komoly kapcsolatra vágyik?
Figyelt kérdés
Van olyan férfi akinek megfelelne egy olyan nő, aki szingli, nincs gyereke, vékony alkatú és 30 éves?2022. febr. 18. 20:52
2/21 anonim válasza:
30 feletti férfiak, azt csinálnak, amit akarnak, van pénz, idő, lakás, utazás, ők lesznek azok, akik vagy már kapcsolatban vannak, vagy sose lesznek abban, de akik nincsenek, azok is a fiatalabbakra hajtanak, főleg a gyerekek miatt.
4/21 anonim válasza:
Van itt valami Huan (igen H-val) nevű 50-es rokkant nyugdíjas idióta, aki sérült/kiszolgáltatott fiatal nőkre pályázik. Szánalmas idióta. Mindig azt írja a levelei végén, hogy "akarsz róla beszélni"...
Jöttére kelet felől számíts kedves kérdező :D.
5/21 anonim válasza:
Én nem szeretnék gyereket, de a többi okés lenne.
6/21 anonim válasza:
Engem csak az érdekelne, hol lehet ilyen férfiemberekkel ismerkedni? 🙂
Szintén 30/n.
7/21 anonim válasza:
6-os!
Majd szólj ha lezajlott a privát áradat, és utána szívesen ismerkedek veled.:)
34/f
8/21 anonim válasza:
Itt lehet ismerkedni ilyen férfiakkal. 🙂
9/21 A kérdező kommentje:
Az itteni elvárásoknak biztos nem felelnék meg...
Láttam már azt a sok linkelt insta lányt és modellt.
2022. febr. 18. 22:19
10/21 anonim válasza:
Legyen önbizalmad, nem mindenki instamodellt keres! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!