Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hány évesen szeretnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány évesen szeretnétek majd gyereket, nem tartassz attól hogy nem fogsz majd találni hozzá megfelelő párt?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Nem tartok, mert nem akarok. :)
2021. dec. 20. 21:07
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

Én sem akartam, de a párom rábeszélt. 🤷

Így 32 évesen anya lettem.

2021. dec. 20. 21:08
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
R.i.p #2 😔✌️
2021. dec. 20. 21:10
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

Nálam a pártalálás az elsődleges, ő fontosabb, mint a gyerekprojekt. Hogy lesz-e gyerekem vagy se, az annyira nem érdekel jelenleg.

Magyarán nem spermadonort keresek, hanem egy férfit, akit szerethetek.

2021. dec. 20. 21:12
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Én 28-32 éves korom közt szeretném az első (vagy egyetlen) gyerekem. Nem félek, hogy nem találok párt, mert van. Ha nem szakítunk, akkor már most megvan a párom hozzá, pedig 26 vagyok. Ő is akar gyereket, beszeltünk erről eleget.
2021. dec. 20. 21:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok benne biztos hogy szeretnék.

Így nem tartok attól se, hogy nem találnék olyan párt.. :)

2021. dec. 20. 21:26
 7/16 anonim ***** válasza:
35%

Hallani sem akarok gyerekről. Normális partnert meg már találtam, aki szintén nem akar pulyát.

Mondjuk eleve lenézem azokat, akik gyerekcsináláshoz keresnek megfelelő párt. Abból még jót nem láttam kisülni. Szerintem normáliséknál ez úgy működik, hogy ha nagyon jó és stabil a kapcsolat, szóbakerül esetleg a család téma, ha amúgy is tervben volt és nem pedig fedeztetni adunk fel hirdetést. Elsősorban az ember társat keres szerintem normális esetben, másodsorban valakit, akitől gyereke is lehetne.

2021. dec. 20. 21:40
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Ellenkezőleg. Nem akarok gyereket, és félek, hogy ehhez nem találok párt.
2021. dec. 20. 21:41
 9/16 anonim ***** válasza:
97%

Korábban szerettem volna, de még most is csak vágyom rá titkon.

29 éves vagyok, és nincs párom... az egész párkeresést újra nulláról kell kezdenem, és még úgy sem biztos, hogy valaha lesz gyerekem.

Pedig amennyire nem akartam 10 évvel ezelőtt, most annyira szeretnék.

Hülye hormonok...

2021. dec. 20. 21:43
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
Szülni nem fogok, örökbefogadni meg úgyis csak akkor tudok, ha átmegyek az ellenőrzésen. De azt meg viszonylag későn szeretnék, 40 éves korom körül, ráadásul egy idősebb (2-5 éves) gyerkőcöt. A jelenlegi párom -vőlegényem- is ideális partner lenne ehhez, szóval nem aggódom. De eleve úgy készülök, hogy a gyerekem egy olyan családba érkezzen, ahol már csak azon kell aggódnunk, hogy hány millió forint gyűlik neki össze lakástakarékként, nem pedig azon, hogy honnan lesz kapacitásom meg pénzem felnevelni. Én is késői baba voltam, látom ennek az előnyeit nagyon.
2021. dec. 20. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!