Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen szeretnétek majd gyereket, nem tartassz attól hogy nem fogsz majd találni hozzá megfelelő párt?
Én sem akartam, de a párom rábeszélt. 🤷
Így 32 évesen anya lettem.
Nálam a pártalálás az elsődleges, ő fontosabb, mint a gyerekprojekt. Hogy lesz-e gyerekem vagy se, az annyira nem érdekel jelenleg.
Magyarán nem spermadonort keresek, hanem egy férfit, akit szerethetek.
Nem vagyok benne biztos hogy szeretnék.
Így nem tartok attól se, hogy nem találnék olyan párt.. :)
Hallani sem akarok gyerekről. Normális partnert meg már találtam, aki szintén nem akar pulyát.
Mondjuk eleve lenézem azokat, akik gyerekcsináláshoz keresnek megfelelő párt. Abból még jót nem láttam kisülni. Szerintem normáliséknál ez úgy működik, hogy ha nagyon jó és stabil a kapcsolat, szóbakerül esetleg a család téma, ha amúgy is tervben volt és nem pedig fedeztetni adunk fel hirdetést. Elsősorban az ember társat keres szerintem normális esetben, másodsorban valakit, akitől gyereke is lehetne.
Korábban szerettem volna, de még most is csak vágyom rá titkon.
29 éves vagyok, és nincs párom... az egész párkeresést újra nulláról kell kezdenem, és még úgy sem biztos, hogy valaha lesz gyerekem.
Pedig amennyire nem akartam 10 évvel ezelőtt, most annyira szeretnék.
Hülye hormonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!