Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha választani lehetne, hány éves fiatalabb feleséget szeretnétek?
Szavazásképtelen vagyok, mert nem szerepel az általam elfogadható időintervallum.
Az pedig -25 és +5 között mozog. A többit a személyiség határozza meg.
47F
20 évvel fiatalabbat! Nagyon komolyan...30 felett a mai magyar nők lelakottak, idegbajosak, unalmasak.
F, 45
Mi az hogy elítéled? Bárkit elítélsz?
MI VAN? ki vagy te hogy ítélkezz?
6. vagyok
Ne forgasd ki!
Nincs közöm mások kapcsolatához, csak természetellenesnek tartom a nagyobb korkülönbséget!
7. Mit nem értesz? Ha egy férfi fiatal nőt akar (pláne ha össze is tudja hozni a dolgot), őt elítélik.
Ha egy nő gazdag, sikeres, jóképű, izmos, magabiztos, menő férfit akar, őt nem ítélik el, ez teljesen normális.
6. Kajak nem értelek. Én 29 éves vagyok és a barátnőm 21 éves. De a nagyszüleim között megsúgom pont 10 év volt papa javára és ők akkor ismerkedtek meg, amikor papa 30, mama 20 éves volt. Jól is néztünk volna ki, ha papám is úgy elszégyellte volna magát a semmin, mint ahogy most te is ezzel a lánnyal kapcsolatban.
6. vagyok Kösz a biztatást, azért a szülők nem biztos hogy díjaznák ha ráhajtok!
A nagynéném férje 11 évvel idősebb, sokan megirigyelnék a kapcsolatukat.
De ez a ritkább!
A legtöbb esetben kiütközik a korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!