Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak egy része tudja, hogy baja van, amikor olyan nőt keres, aki szép, vékony és fiatal, ahelyett, hogy keresne, akit szeretni tud?
Megnézzük a szép, fiatal, szexi csajokat, DE párnak elsősorban olyat keresünk, akivel közös hullámhosszon vagyunk, aki elérhető a számunkra és akit összességében (külső és belső tulajdonságok) vonzónak találunk.
A hangsúly pedig az elérhetőn van. Amikor egy átlagos, más nem annyira fiatal, esetleg nem olyan szép vagy szexi nő is ugyanolyan elérhetetlennek mutatja magát, vagy akár még elérhetetlenebbnek, mint egy 23 éves fiatal csaj, akkor mégis mit vár?
Nők sem tudnak szerelmesek lenni fizikai vonzalom nélkül.
Nekik is csak kompromisszum egy csúnya férfi.
Aki teheti, jóképűt választ.
10
Én pasiként szerettem bele olyan lányba, aki először nem tetszett egyáltalán, se külső, se belső. Csak aztán jobban megismertem és megtetszett.
#14 Ez az, hogy a férfiaknál kizárólag külső alapján megy a vonzalom, ezt nem érted meg.
Látod ez is azt hiszi (#12 kommentelő), hogy a nők is így működnek, mint ők, mert magából indul ki.
18
A 15-ös választ elegánsan ignoráltad.
Nem hiszem, tudom.
Mi az hogy "ez"?
Moderáld magad te suttyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!