Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfivel randizgatunk de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfivel randizgatunk de nem közeledik?

Figyelt kérdés

Jól elbeszélgetünk óràkon keresztül, de nincs közöttünk fizikai kontaktus, nem érint meg, nem ölel, nem bókol, kicsi flirt van

Nem vonzódik hozzàm? De ha nem akkor miért talàlkozik velem?

dec. 21. 08:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kellene valami pozitív visszajelzést adnod neki.
dec. 21. 08:31
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Szűz beszari. Vagy B, kövérkés a testalkatod
dec. 21. 08:31
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Nyomi.
dec. 21. 08:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Hany randitok volt?
dec. 21. 09:12
 5/12 A kérdező kommentje:
4
dec. 21. 09:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Hat van aki teljesen vakon van. Ivos randi is volt? Van aki nehezen oldodik fel.
dec. 21. 09:39
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

Randiztam pár éve egy ilyen sráccal. Ő nekem elmondta a randik alatt, hogy fontos számára, hogy megismerje a másikat normálisan és nem akar lerohanni senkit. Fokozatosan alakult nála, hogy bucsuzaskor ölelés, arcra nyomott egy puszit, stb.

Sajnos nem alakult ki részemről a kémia, így pár hét után befejeztem vele az ismerkedést, de azóta már neki is van párja.

Lehet, hogy a te partnered is ilyen és nem akar rohanni. Próbálj vele incselkedni többet te is, jelezd neki, hogy szabad a pálya.

dec. 21. 10:06
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
na ilyen tipus nekem is volt ez a shájgáj, évekig szenvedtem vele, az elején eladta magát másfélének, a végén olyan volt már mint a tesom, vagy egy homi, érintés nuku lett grrrr..
dec. 21. 16:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

3 randim volt egy ilyennel, el is neveztem "nemérekhozzádzoli"-nak, mert Zoli volt a neve. Oké, az első randin nem kell. A másodikon szerintem valami kis érintés legalább lehetne. A harmadikon már elvárom a csókot. Na hát semmi... Úgyhogy a harmadikon úgy döntöttem, hogy én kezdeményezek. Óvatosan közelebb ültem hozzá a padon, ő erre hirtelen arrébb ugrott.

Nem volt negyedik randi...

dec. 21. 22:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Én valahogy több ilyen randipartnert is bevonzottam anno. A tapasztalataim szerint ezek lehetnek az okai:

- Félénk/tapasztalatlan, de ha eljuttok a kapcsolatig, akkor már feloldódik

- Bizonytalan magában, hogy mit akar

- Kötődési, intimitási problémái vannak, nehezen fejezi ki az érzelmeit

Szerintem legközelebb próbálj előbb te finoman hozzáérni és meglátod, hogy reagál. Ettől felbátorodhat, ha csak ezzel van gondja. Ha viszont nem, akkor sokáig nem érdemes ezt húzni, mert sok intimitásra, érintésre a későbbiekben sem számíthatsz tőle. Majd írd meg, mi lett a vége! :)

dec. 22. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!