Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a probléma, ha nem vonz a tinderes, "randizgatós" társkeresés?
Tudom, hogy nehéz megtalálni az igazit, és én is érzem, hogy egy kicsit magam ellen dolgozok, de akkor se tudom elképzelni, hogy 3-4 randi után kellően megismerjem egy ember lelkét.
Az egyetlen komolyabb kapcsolatom 1 év(!) ismerettség után alakult ki az adott személlyel, az előtt még meg se fordult a fejemben, hogy valaha párkapcsolatba kerülök vele.
Persze az ilyen szerencse ritka, és párt valahol kell keresni, mert nem valószínű, hogy lesz még egy barátom aki elcsábít. De én idegenkedek az olyan módszerektől ahol eröltetve rohanok át a randikon amíg nem találok valakit aki bejön. (De lehet ezt is én látom rosszul, nem próbáltam még)
Nem társkeresés céljából írok, csak érdekel, hogy reálisak-e az elvárásaim. Mennyi olyan fiatal lehet, akinek hasonlóan több időbe telik a szerelembe esés, és akár még nyitott a kötetlenebb ismerkedésre is megelőzőleg?
Férfiként ugyanezt gondolom
25/F
Ugyanez... Kétszer töltöttem le, és 2 napon belül töröltem, annyira személytelen volt.
Mert pl, valakinek jók a képei, de nem fog meg a kisugárzása.
De ha nem jók a fotói, közben meg élőben abszolút megfogna, és én balra húztam?
Rajtam már ez kifogott, hagytam is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!