Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek kapcsolatba azzal a lánnyal akiről csak annyit tudok hogy hol lakik? Bővebben lent! 23/F
SEHOGY.
ez nagyon ijeszto, raadasul szemelyes adatokkal valo visszaeles, meg csak nem is te vagy a csomagkezbesito. es valoszinu, hogy o nem akar veled ismerkedni.
Akkor nem csak számomra ijesztő a sztori. :D
Ha egy pasi elkezdene követni azért, mert látott az otthonomban és megtetszettem neki, hát nem is tudom, enyhén para lenne....
#2 Egyáltalán nem valószínű, hogy ő nem akar velem ismerkedni!!! -.-
Egyébként azért írtam ide ki a kérdést, mert ötleteket - tippeket - tanácsokat várnék a megoldásra. Például az hogy odamegyek és egyszerűen becsengetek az nem lenne túl célszerű szerintem...
‘Kb 10 másodpercig láttam de nagyon megtetszett!!! Ő csak rám nézett 1 kicsit mert többet nem látott takarásban volt.’
ebbol 100%-ra biztosra veszem, hogy valoszinuleg meg azt se fogja tudni, ki vagy, es igy meg ijesztobb lesz szamara az egesz.
Ha nagyon nem akarod hagyni ezt az egészet, akkor írj neki egy levelet, magyarázd el a körülményeket (hogy a csomagkézbesítős haveroddal voltál és onnan tudod a lakhelyét, sajnálod amiért ilyen ijesztő módon közeledsz felé, de szimpatikus számodra stb), majd a végére a nevedet (ha nem valami Nagy István neved van, mert az alapján sehogy nem tudna megtalálni például Facebookon :D) vagy a telefonszámodat (+minimum keresztnév). Bedobod a postaládába a levelet (vagy feladod postán, ez a kevésbé ijesztőbb megoldás, ugyanakkor előbbi pedig talán imponálóbb lehet, hogy veszed a fáradtságot elmenni oda) és vársz. Innentől kezdve a döntés az ő kezében van.
De amúgy én is megijednék, ha egy "udvarlóm" tudná a lakhelyemet. Volt egy hasonlóm, ő bemindenezve, alkoholszagúan hajnali 2-kor jött ide és próbált meg felszedni engem a saját ablakom alatt, csak nehezen értve a "nem"-ből. Traumatikus volt, szóval az ilyen megmozdulást kerüld el minden áron. :D
#5 nyilván elmagyaráznám neki, hogy ki vagyok mikor és hol láttam stb.
#6 végre az 1. Normális értelmes és segítőkész válasz!!! Ment is érte a zöld pacsi!!! Teljesen jó ötletet adtál, írni fogok 1 levelet személyesen fogom bedobni a postaládájába. Csak már az a kérdés hogy milyen elérhetőségemet adjam meg. Eléggé ritka nevem van nem Nagy István vagy Kiss Péter. Facebookon nagyon könnyen megtalálna. Ezért lehet hogy inkább a telefonszámomat kéne ráírni a keresztnevemmel?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!