Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kérdésre várnék választ amivel valamiféle kiindulási pontot/alapot kapnék tőletek(bővebben irok lent) azzal kapcsolatban,hogy ti(férfiak/nők) hol ismerkedtetek meg a jelenlegi vagy a korábi párotokkal?
34 éves férfi fejjel közös megegyezés alapján szakitottunk a volt párommal,több év együtlét után,olyan egészségügyi problémák miatt ami szinte lehetetlenné tette a gyerekvállalást az ő részéről.
Nagyon nehzen éltem meg az azt követő hónapokat,most sem könnyű,néha úgy érzem nem vagyok normális,hogy ezt a kapcsolatot igy alakitottuk de úgy érzem mostmár,hogy lépnem kell előre.
Utolsó:
Nagyon jó ötlet!
Szinte nincs is hobbim,de pl. ami hobbim van az a horgászat,itt szinte esélytelen a nőkkel való ismerkedés mivel nők szinte csak a párjukkal mennek horgászni!
Fémes szakmában dolgozom,nincs nő aki szabad lenne.
Örökbefogadni nem szerettetek volna? Sajnálom, hogy emiatt mentetek szét... :(
amúgy én közös hobbi kapcsán, meg internetről szereztem a legtöbb kapcsolatom, vagy ismerősök mutattak be xyz-nek, ilyesmik voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!