Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb fiúbarátom bevallotta, hogy szinte szerelmes belém. Nem tudom mit csináljak? Sajnálnám a barátságot feláldozni, viszont ő tényleg 120%ot beletenne a kapcsolatba és megkaphatnám azt amire mindig is vágytam. Bövebben
Jeleket is látom, hogy ad, meg úgy búrkoltam meg is mondta, hogy ez a helyzet.
Nem tudom mihez kezdjek. Sajnos olyan vagyok, hogy gyorsan ráunok valakire, 1 évnél hoszabb kapcsolatom nem volt. Viszont biztos vagyok benne, hogy ő úgy viselkedne velem, amire mindig is vágytam, meg tényleg odatenné magát.
Tanácstalan vagyok. Ennyi idő után tudnék-e többet érzeni mint a barátság, hogy nekem eddig soha meg se fordult a fejemben.
27 évesek vagyunk
,,120%ot beletenne a kapcsolatba és megkaphatnám azt amire mindig is vágytam"
Elvileg, aztán majd kiderül hogy igaz-e.
,,Ennyi idő után tudnék-e többet érzeni mint a barátság"
Van egy kapcsoló benned amit átkapcsolnád? Mitől éreznél többet? Elkezdenétek járni és lenne egy 30 napos próbaidő?
Amúgy ajánlom ezt a történetet azoknak akik hisznek a fiú-lány barátságban.
Ezer éve ismerjük egymást, egymás mellett voltunk mikor a másik kapcsolatban volt, vagy szakított.
Nem tekintettem soha rá potenciális párként, de most úgy elgondolkoztam.
Onnan gondolom, hogy mindent megtenne, meg 120%ot beleadna, mert az eddigi kapcsolataiban is ezt láttam, hogy sokat tett értük
,,Onnan gondolom, hogy mindent megtenne, meg 120%ot beleadna, mert az eddigi kapcsolataiban is ezt láttam, hogy sokat tett értük"
Elvileg, aztán majd kiderül hogy igaz-e. Az eddigi kapcsolatait kívülről láttad, ebben te lennél a főszereplő. Ha azokba is beleadott 120%-ot és mindent megtett miért lett azoknak vége?
5/5 Két emberen múlik minden, hiába ha az egyik sokat nyújt, ha a másik meg semmit.
Nekem is mentek emiatt tönkre kapcsolataim, én is szeretek sokat beleadni, néha túl sokat is, ami gyakran egyáltalán nincs megbecsülve.
27 éves, 10 éve lehetnek már párkapcsolatai. 10 évig mindig beleadott mindent, 120%-on de mégis szingli.
Ezt csak saját magadnak próbáld bemagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!