Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is vagytok úgy hogy nem az a fiú kell akit megkaphattok hanem valaki olyanba lesztek szerelmes aki nem mutat irántatok nagy érdeklődést?
Akad jó pár lány így van vele szerintem. Nem értettem sokáig, mitől kíváncsi rám több lány is egyszerre. Aztán megértettem, pofon egyszerű... Szar színész vagyok, és szarul is játszom az érdeklődést :DDD
Ben Wallace
Honnan tudod, hogy a párja nem ugyanaz aki iránt 14 évesen így érzett? :)
Nem ez a lenyeg.
Legtobbszor ha a fiu nagyon akar egy lanyt, akkor valahogy megszunik ferfiasnak lenni es atmegy nyalgepbe. Mindent megtesz a csajnak es bar jot akar, de ez oriasi hiba.
Es a lanyok nem az irant erdeklodnek aki nem mutat erdeklodest, ok van amelyik, hanem az irant, akinek szemelyisege van, nem hodol be nekem csak mert rezegtetem a szempillamat. Hanem olyan akinek megvan a sajat elete es hobbijai.
Es kepes hatarozott lenni, ha randira kerul a sor. Nem ramhagyja, hogy hova menjunk, mert nem mer donteni, hanem kozli, hogy itt es itt jo lesz?
De van benne igazsag, pont a fentiek miatt. A pasi se legyen konnyu eset! Az illuziorombolo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!