Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a férfi szerelmes-e belém?
Ha szerelmes akkor sem kell megragadnia minden alkalmat, hogy veled legyen, pont ezért férfi, neki is van élete. És 2 hét után pont az lenne nagyon ijesztő, ha szerelmes lenne beléd...
Szerintem te még nagyon kislány lehetsz de akkor már tényleg összezavarodtam miért vagytok együtt és kinek milyen szándékai vannak.
érdekes velem is pont ugyan ez a helyzet a fickóval, de ott én mondom, hogy kicsit várni kéne a találkozgatásokkal. szeretné, hogy oda költözzek hozzá, de azt is, hogy meg legyen a maga kis élete.
az a lényeg, hogy tisztel, és hagy időt hogy megszokd őt. ha fejest ugranál sok csalódás érne mind kettőtöket. ha letelik az idő, kinek, hogyan, tudni fogjátok.
ha szereted, mutasd ki, de figyel ni kell mikor sok neki pusziból, babusgatásból. ha mozgás teret hagysz neki bőven, és tiszteled az ő dolgait, munkáját, kapcsolatait, hobbiját, és érdeklődsz, hamarabb hív majd magához mint gondolnád.
a türelem rózsát terem, és az őszinte érdeklődés is.
20N
köszi,de sajnos nem tudok angolul,majd akkor a google-ben keresgélek,de ha tudsz küldhetnél nekem magyar linket is
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!