Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ember abba a személybe szerelmes a legjobban, akinél a legjobban izgul a kapcsolatuk elején /első fázisában? Vagy ez nem függ össze?
Szerintem felesleges azon izgulni, ami nem csak rajtad múlik, ezért nem függ össze. Attól még, h izgulsz nem lesz meg pl. a közös érdeklődés, akkor nem alakul ki vonzalom, ami fontos hozzá, és ha nincs szimpátia akkor sem.
Személy szerint, amikor Párommal taliztam, nagyon önfeledt voltam, az első pillanattól egy hullámhosszon is voltunk, nagyon szerelmes vagyok belé azóta is. Nagyon jó, h így egymásra találtunk.
Köszönöm mindenki válaszát! En is így gondolom!
Mikor a legelső kapcsolatomban voltam,nagyon izgultam az elso 1 hónapban,mindig hevesen vert a szívem stb,de a mostani barátomnál ez nem volt igy meg,persze volt bennem izgalom de mas volt. Pedig a mostani barátomat sokkal jobban szeretem mint bárkit eddig,nem éreztem meg ilyet senki iránt,hiába nem izgultam nála annyira:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!