Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor lehet életében szerelmes egy ember? Ti hányszor voltatok?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy egyénfüggő ...2013. aug. 19. 14:45
1/22 anonim válasza:
szerintem akárhányszor :D elvileg egy átlag ember 7szer lesz szerelmes élete során, én 2szer voltam és 20 éves vagyok! :D
2/22 anonim válasza:
szerintem sokszor is lehet.
én eddig 4-5
4/22 anonim válasza:
Én most vagyok úgy igazán 2. alkalommal :)
De volt vagy 4-5 alkalom, amikor azt hittem, hogy az vagyok.
Mondjuk, egyik ilyen "azt hittem" lehet, hogy mégis igazi volt, mostanság egy társaságba keveredtünk, és mi tagadás, még mindig eléggé lehengerlő (számomra) a pasi :)
5/22 anonim válasza:
Én eddig 3x voltam az, és azt hiszem most is az vagyok. :)
6/22 anonim válasza:
akárhányszor, erre nincs limit. én úgy kb 3-4szer talán, 18 vagyok.
7/22 anonim válasza:
Igen, egyénfüggő. Engem eddig kétszer kapott el úgy rendesen a gépszíj, szerencsére a második a férjem lett.
35/N
8/22 anonim válasza:
2x voltam.
éééés pontosan. Egyénfüggő.
9/22 anonim válasza:
Szerintem egyszer,a többinél csak hiszi,hogy az,vagy fellángolás.
10/22 anonim válasza:
Az Ember csak egyszer szerelmes nagyon!
a többiről csak azt hitte hogy szerelmes. Szerintem ez az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!