Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az ember egyszerre 2 emberbe is szerelmes, szerintetek normális?
Nem, nem lehet. Ülj le és gondolkozz el, melyikük kell. Megkapsz mindent a mostani párodtól? Mert ha nem, akkor egyszerűen valahol "be kell szerezned", ami hiányzik belőle...Vagy egyáltalán szereted őt? Nem lehet, h csak nem akarod megbántani?
A másik férfi nem lehet, h csak az "újdonság" varázsa miatt kell?
Ha szakítanál, hiányozna a párod?
Bár, az okosak azt mondják...ha igazán szeretnéd a barátodat, mást észre sem vennél...sajnos van benne igazság.
Hasonló helyzetben vagyok, csak nekem most senkim sincs, de anno egy sráccal csak szexkapcsolatom volt, először ő akart többet, akkor én még nem, aztán most már én beleszerettem, de most nem tudok róla semmit sem, hogy van-e valakije vagy mi van vele. De mostanában nagyon sokat gondolok rá, és ha volt is valakim, ő mindig ott járt a fejemben.
Mi sem jártunk, és szerintem benned is az lehet, hogy sohasem próbáltátok meg, és ez kétségek között tart, hogy kíváncsi vagy, hogyan működne köztetek a dolog.
A szerelem lényege az, hogy "csak vele".
Valószínűleg az a helyzet, hogy a párodat szereted, viszont ez a srác szexuálisan vonz. Ez nem egyenlő a szerelemmel, ez csak kémia.
Ilyenkor kell mérlegre tenni azt, hogy melyik éri meg jobban: a pároddal maradni, vagy belekezdeni egy új kapcsolatba, esetleg hagyni mindkettőt.
Azzal, hogy csókolóztál a fiúval, nyilvánvalóvá tetted, hogy a párodba már nem vagy szerelmes, és ez 9 hónap után elég komoly intő jel. Ha mondjuk 10 év után történik, nem kevésbé gázos, de valahol érthető, így viszont nincs rendben a dolog.
Félre ne érts, a párkapcsolatok nem mindig a szerelemről szólnak (lett légyen ez bármennyire is paradoxnak tűnő). A szerelem illékony, a szeretet az, ami örök.
Ezen tessék gondolkodni, és a döntésnek megfelelően lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!