Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy még nem szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy még nem szerelmes belém a pasim?

Figyelt kérdés
3 honapja vagyunk egyutt és azt mondja h szeret de nem SZERELMES,mivel már nem tud megbizni a csajokban mert eddig sokszor csalodott....csunyán áttvágták tobbszor is...lehetséges,hogy tényleg emiatt nem szerelmes? A baj az,hogy én nagyon nagyon beleszerettem....mit tegyek, hogy ő is igy érezzen.Nem akarom elvesziteni őt.

2013. ápr. 2. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

nem normális ez, ott már nem lesz szerelem,

pnt,hogy az elején kellene lennie leginkább!

2013. ápr. 2. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
A szerelem nem választás kérdése, nem úgy működik, hogy átvertek már és ezért képtelen rá az ember.
2013. ápr. 2. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
lehet hogy velem van gond,de én akkor kezdek kapcsolatot valakivel ha szeretem,úgyhogy az én szemszögemből baj
2013. ápr. 2. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez nem normalis dolog. Ha nem szerelmes beled mert jott ossze veled?! Nem hiszem, hogy nagy jovoje lesz a kapcsolatotoknak.:| Sajnalom...
2013. ápr. 2. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, mert nemsokára úgyis ő dob majd. Az én exem is pont ilyen volt, és ugyanezzel az indokkal sajnáltatta magát, ami egy fatális baromság, mert attól hogy átverték más emberbe nagyonis lehetsz szerelmes! Amúgy persze jó neki, hogy használhat téged! Neked jó a szamár szerep? Ha nincs ló beérik veled is...
2013. ápr. 2. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
3 hónap után kéne a legszerelmesebbnek lennie beléd. Ha eddig nem lett az, akkor később sem lesz. Már bőven el kellett volna benne indulnia a szerelem érzésének, még akkor is, ha első látásra nem volt szerelem. Az meg, hogy szeret... Szeressen az anyám, meg a testvérem, meg a kutyám, de a pasim szerelmes legyen belém basszus...
2013. ápr. 2. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
A szerelem nem attól függ, elnyerem-e valakinek a bizalmát vagy hányszor csalódtam. A szerelem irracionális, akárhányszor estem pofára, attól még leszek szerelmes, csak nyilván nem akárkibe. Egyébként te sem vagy szerelmes, csak nyilván bebeszéled magadnak, mert szerelmes akarsz lenni, de ha meggebedsz, se vagy az igazán. Lényeges különbség...
2013. ápr. 3. 20:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazatok volt....dobott!!!
2013. ápr. 30. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!