Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lany aki egy idoszakba szerelmes volt belem, de akkor nekem nem jott be . Es most foruld a kocka :D de nem tudom neki meg mondani . Mit tegyek?
Hihetetlen nagy probléma. Mit tegyél? Komoly dilemma. Annyira fontos ez a kérdés, hogy még ide is kiírtad...
Némelyik embernek tényleg ennyire rendben vannak a dolgai, hogy ilyen f@szságokkal tudnak foglalkozni?
Egyáltalán nincs garantálva a siker csak azèrt,mert règen fordìtva volt.Èn 5 èvig voltam szerelmes valakibe,de amikor vègre összeszedte magát ès bevallotta,hogy ő is szeretnè,addigra èn már kiábrándultam belőle.
Ettől függetlenül mègis meg kellene mondanod neki,mert utána mindig bánni fogod,ha nem teszed meg.Sokkal rosszabb a bizonytalanság!
Ebből két dolog lehet. Attól, hogy egykoron szeretett még nem feltétlenül szeret most is. Ha még időben vagy akkor van esély, hogy igent mond. Én az ilyennel nem kezdenék. Mi az, hogy akkor nem jöttem be neki most meg igen?? Mi változott azóta? Átfestette a haját??
Én elhajtanálak a helyébe hisz egyszer már nemet mondtál neki ami biztos nem volt kellemes, ezek után nálam esélyed nem lenne de beszélj vele és akkor minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!