Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sose voltam szerelmes. Lehet hogy nem tudok szeretni? 17/l
Figyelt kérdés
Pedig szeretnék szeretni valakit, de egyszerűen nem megy, mert kb már mindenhonnan ez jön, h 17 évesen már járni kéne valakivel, akit imádsz, mégha nem is ő lesz a férjed. Egyszerűen nem tudom elképzelni, h szerelmes vagyok úgy igazán vkibe.2013. ápr. 2. 01:05
1/20 anonim válasza:
Hasonló. Én el tudom képzelni, csak azt nem, hogy tényleg el jutok odáig.
17F
3/20 anonim válasza:
nem lehet h azért nem tudod elképzelni mert lezbikus vagy?:/
5/20 anonim válasza:
Becsülendő, hogy nem azért lennél együtt valakivel, mert ez jön mindenhonnan, hanem mert szeretnéd az illetőt. Nyilván azért nem megy, mert ez nem parancsra történik. Majd találkozni fogsz valakivel, aki meg fog felelni Neked, és tudod majd őt szeretni. Hajrá :)
6/20 anonim válasza:
Nem muszáj szerelmesnek lenni. 17-18 évesen ritka a nagy szerelem.
Persze van, amiből 7-8 év múlva egy csúnya válás lesz.
A testiséget keresd, ne a szerelmet, az majd jön amikor jön.
7/20 anonim válasza:
még nem talaltad meg az igazit.. szerintem ennyi.. 19/l
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó kommentelő:)
És nem vagyok leszbikus, legalábbis nincs semmiféle ilyen hajlamom, egyáltalán nem érzek semmit a velem egyneműek iránt.
2013. ápr. 2. 01:09
9/20 A kérdező kommentje:
ezek szerint lehetetlen hogy valaki csak szimplán ne legyen képes a szerelemre?
2013. ápr. 2. 01:09
10/20 anonim válasza:
Szúrjad foley-t és boldog leszel :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!