Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még sose voltam szerelmes....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sose voltam szerelmes. Lehet hogy nem tudok szeretni? 17/l

Figyelt kérdés
Pedig szeretnék szeretni valakit, de egyszerűen nem megy, mert kb már mindenhonnan ez jön, h 17 évesen már járni kéne valakivel, akit imádsz, mégha nem is ő lesz a férjed. Egyszerűen nem tudom elképzelni, h szerelmes vagyok úgy igazán vkibe.

2013. ápr. 2. 01:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem lehetetlen, van ilyen
2013. ápr. 2. 01:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Hajnal negyed kettőkor kellenek a dupla tagadásos mondatok... nem, nem lehetetlen, hogy ne legyen képes a szerelemre. Viszont az, amit a tizenévesek "szerelem" néven csinálnak, annak köze nincs a szerelemhez. Várj még vele, nem sürget senki.
2013. ápr. 2. 01:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Lény!
2013. ápr. 2. 01:15
 14/20 anonim ***** válasza:
XDD
2013. ápr. 2. 01:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Most mi van? Csak szeretném átsegíteni szegény lányt ezen a szörnyű problémán. :)
2013. ápr. 2. 01:20
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.. Nálam inkább az a gáz, hogy fél nap alatt képes vagyok szerelmes lenni valakibe, amivel csak magamnak okozok fájdalmat, mert általában mindig úgy sül el, hogy távolságot akarjon tartani tőlem a másik fél, annak ellenére hogy nem tartanám magam annyira rémesen visszataszítónak :S

És mindezt fiú létemre... -.-

18

2013. ápr. 2. 02:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Ó hát ez roppant aranyos!!-.-
2013. ápr. 2. 11:48
 18/20 anonim ***** válasza:
azt én sem tudom elképzelni amit te még én se voltam szerelmes, viszont azt el tudom képzelni hogy mit mikor mire vágyik, és azt, hogy, miért, mivel teljesíthetem neki.
2013. ápr. 2. 12:06
 19/20 anonim ***** válasza:

én sem voltam még, de eddig 5 lány tetszett nekem, mind elutasított.

nem jár nekem szerelem? :(

2013. ápr. 27. 21:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Én sem voltam még szerelmes. Három nővel kerültem intimebb viszonyba, egyikkel 2 évig zajlottak a dolgok, de semmi. Viszont a szeretet kialakul bennem hamar.

31F

2013. júl. 7. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!