Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog valakitől, aki állítólag nagyon szerelmes?
Megkérdeztem a páromat, hogy érzései szerint meddig lesz belém szerelmes, erre először azt mondta ezt nem tudja vagy azt hogy évekig, majd mikor kértem hogy saccoljon érzései szerint, azt mondta hogy 2 évig biztos :(( egy általános iskolai platói szerelemhez viszonyítva)
Én azt mondtam(tudniillik én tényleg nagyon szerelmes vagyok belé)hogy én tuti fix minimum 4 évig szerelmes leszek belé ilyen szinten mint most, erre ő azt reagálta nevetve, hogy "Majd meglátjuk". De komolyan én az érzéseim szerint mondtam ezt, mert nagyon szerelmes vagyok ebbe a leányzóba. DE ő miért nem tudott mondani ilyen sok évet? :( EGy kicsit fáj ez. EZ utal arra hogy nem annyira szerelmes belém mint én belé nemigaz?
Minek kérdezted meg ha nem tudod elfogadni a válaszát?
Komolyan mondom.Ti nők néha olyan hülyék vagytok.
Azt nem lehet tudni meddig tart a szerelem, de úgy általában 2-3 év, aztán vagy átalakul társszeretetté vagy nem.
Megértem, hogy rosszul esett neked, amit mondott, de szerintem ezen felesleges agyalnod, élvezd a jelent :)
az őszinteség néha fáj
nos ilyen kérdéseknél, bizony ez a helyzet
"Ti nők néha olyan hülyék vagytok."
Ez most nem jött össze...és kösz az általánosítást :)
Mi vagy te, férfi???
Álmodban, te világ papucsa. Szerintem még 2 évet sem fog melletted bírni. Neki férfi kell, nem valami ovis hülye gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!