Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszhetek neki? Állítólag szerelmes a barátnőjébe, de akkor miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy srác, neki 2 hónapja van barátnője.
Nekem már kb. fél éve tetszik, de nem mertem meglépni sosem, és csak egy hónapja ismertem meg, akkor neki már megvolt ez a friss kapcsolata.
Azóta levelezgetünk face-en, elég sokat írunk egymásnak, és érdeklődik rólam, mi van velem, hogy vagyok, meg a velem kapcsolatos dolgokról, meg hogy miért nem beszélgettünk/találkoztunk előbb, milyen kedves, rendes vagyok, stb.
Ő nem tudhatja, hogy én nekem ő tetszik, mert én nem mondtam el neki, és nem is viselkedtem úgy vele.
Most akkor mi lehet szerintetek?
2012. nov. 17. 23:51
1/3 anonim válasza:
Hát az hogy érdeklődik felőled még nem jelent semmit, viszotn azt is figyelembe kell venni hogy 2 hónapos kapcsolat nem jelent semmit... Beszélgessetek csak aztán lehet lesz valami. viszont ha akar tőled valamit feltétlen szakítson előtte. Olyannal kavarni akinek tudod hogy van társa elég bunkóság.
2/3 anonim válasza:
Az egyetlen amit tehetsz, hogy vársz amíg szétmennek!
3/3 anonim válasza:
Ne legyél szemét amíg csaja van nem kell vele írogatni! Gondolj bele a csaj helyzetébe,milyen ha veled is ezt teszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!