Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem szeretne egy életen át a barátnőjével maradni, tudja hogy egyszer vége lesz stb, attól még lehet szerelmes a barátnőjébe ugye?
Nem, ne haragudj, szerintem ez nem szerelem. Amikor igazán szerelmes vagy, az azzal jár, hogy vele akarsz lenni minél többet és minél tovább, és nem is tudod elképzelni hogy mi lenne veled, ha a másik eltűnne az életedből. És még akkor is így érzed, amikor találkozol valaki olyannal, akit nagyon vonzónak találsz és meg is kívánod...
Szerintem ez a fiú összetéveszti a vonzalmat a szerelemmel. Mert olyan lehetséges, hogy valakihez nagyon vonzódik valaki, de tudja, hogy nem ő az igazi, és nem fog örökre vele maradni. De ha szerelmes vagy, annak pont az a lényege, hogy azt hiszed, hogy ő az igazi...
én az exemmel ugyvoltunk hogy örökké eggyütt maradunk de mégse mert kiszerettem belőle,meguntam és otthagytam
ez csak időpocsékolás volt rájöttem és te is csak idő pocsékolást csinálsz minél tovább vagytok eggyütt annál rosszabb lessz a szakitás :/
köszönöm a válaszokat:):(
én vagyok az első rendes kapcsolata,azt mondja hogy szerelmes belém de nem egy emberrel vagyis az első emberrel akar maradni örökre.
viszont azt mondta hogy együtt maradunk addig míg szeretjük egymást:)
igazából csak érdekelt hogy szerintetek:)
Háttööö, nem.
Mi az, hogy nem szeretne egy életen át vele maradni? De azért szeret? Hahh, mint valami olcsó préda, akivel el lehet lenni egy ideig, szánalmas és megalázó. Ez nem szerelem. Ez a manapság elterjedt lélektelen birkák szaporodómechanizmusa. Ki kéne irtani ezt a hozzáállást.
Nem tudom. Attól függ, kinek mi a szerelem. Nálam a szerelemnek pont az a lényege, hogy úgy érzem magam a párom mellett, hogy hazaértem, testileg, lelkileg hozzá akarok tartozni, teljesen össze akarok vele kapcsolódni, azt akarom, hogy ő legyen a másik felem, a társam az életben és így természetes, hogy az egész életemet is vele akarom leélni.
De ti biztos még nagyon fiatalok vagytok. Talán ez még nem egy igazi nagy szerelem, de attól még szeretheted.
köszönöm szépen a válaszokat:)
azért remélem szerelmes belém:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!