Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a testvérem barátnőjébe?
A helyzet egyszerűen tragikus. Ikrek vagyunk, most fogjuk betölteni a 20-at, és ezidáig nem tűnt úgy, hogy bármi ehhez hasonló problémánk lehetne. Más a vérmérsékletünk, az érdeklődési körünk, és más típusú lányok tetszettek nekünk.
Eddig. Illetve nem is hittem egészen két héttel ezelőttig, hogy így érzek. Nagyjából fél éve van együtt ezzel a lánnyal, semmi probléma nem volt, velünk egykorú, csoporttárs az egyetemen. Igazából nem volt sok esély a tesóm meg az ő kapcsolatára, de mégis összejöttek, és úgy tűnik szeretik egymást és boldogok együtt. Néha veszekednek, de aztán mindig kibékülnek.
Eleinte bosszantott, hogy ők együtt vannak, főleg mivel jelenleg nincs kapcsolatom, és úgy éreztem, a lány elveszi tőlem a testvéremet, akit egyre nehezebben lehetett elrángatni a csaj mellől a szokásos programokra. Irritált hogy folyton ott lebzsel körülöttünk, de szó ami szó, nem tudtam utálni, mert mindig nagyon aranyos és kedves, értelmes, jó humora van, és érdeklődő hallgatóság is. Elég közönyös voltam vele.
Aztán kb két hete úgy adódott, hogy beugrott valamiért amíg a testvérem nem volt itt, és kettesben voltam vele - ő csak jött és ment, szólt pár barátságos szót, de mire kiment, úgy éreztem, fuldoklok, és rájöttem, hogy azt kívánom, bár maradt volna. A közelében akarok lenni, hallani akarom a hangját, és hülyeségemben már azt képzelem, rám is úgy néz ahogy a tesómra szokott.
Azóta még kevésbé tudom elviselni a társaságát, mert már ha csak rágondolok, rángatózik a gyomrom, gyorsul a szívverésem, alig kapok levegőt, és elönt a keserűség. Az a baj hogy ő is észrevette, hogy kerülöm, és azt hiszi, megbántott valamivel, és ő is kedvetlen emiatt. Nem tudom miként érez irántam amúgy sem, hiszen rengeteg időt töltöttünk együtt, jókat nevettünk a tesómmal hármasban, és mivel eléggé hasonlítunk, nem tudom hogy... szóval nehéz a helyzet. Azóta eszeveszetten próbálok másba szerelmes lenni, mert iszonyú bűntudatom is van, úgy érzem elárulom a testvéremet, de képtelen vagyok nem rá gondolni.
Nos, ilyen helyzetben mitévő az ember? bocsánat a hosszért.
20/F
Van az a mondás: a tiltott gyümölcs a legédesebb...
Nem pont ilyen helyzetben, de hasonlóban én is voltam. Nehéz ilyenkor tanácsokat adni. Nekem sem tudott volna senki adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!