Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Szerelmes vagyok belé, ő is belém, de a barátnőjébe is.

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött, hogy volt egy rendezvény a városban, ahol elég sok kevésbé ismert együttes is fellépett. Én is benéztem a rendezvényre a bátyámmal, amikor odaértünk éppen egy alternatív stílusban játszó, teljesen ismeretlen együttes zenélt. Az énekes nagyon szimpatikus volt nekem, bár nem mondanám, hogy jóképű volt. A koncert után kihasználtam a lehetőséget, lefényképezkedtem vele :) erre odalépett a barátnője és jelenetet rendezett, hogy állandóan mindent el kell viselnie, most is idegen lányokkal fotózkodik stbstb. végülis otthagyta és hazautazott. Ezután beszélgeti kezdtünk a sráccal, jóban lettünk, megvigasztaltam, jól elvoltunk, aztán össze is vesztünk, de aztán kibékültünk. Ekkor elcsattant egy csók...azt mondta belém szeretett. Azt hittem ezt másnapra el is felejti, mondván elég nagy érzelmi sokkhatás érte, amiért kidobta a barátnője. De nem felejtette el. Másnap fel is hívott, hogy találkozzunk (ez elég nagy dolog, ugyanis 200 km választ el minket...) Eljött hozzám, együtt töltöttünk egy nagyszerű délutánt.

Másnap újra hívott, de más miatt. A barátnője bocsánatot kért, szeretné ha újra összejönnének. A srác oda van érte, tudtam, hogy ő is ezt szeretné. Tanácsot kért, hogy mit javaslok, újrakezdjék vagy ne. Mondtam neki, hogy tudom, hogy szereti őt, ezért talán az lenne a legjobb döntés ha újra összejönnének. Ekkor nem is volt ezt olyan nagyon nehéz kimondani, de ezután rájöttem, hogy szerelmes vagyok a srácba. Ezután is minden nap felhívott, lehet naiv vagyok, de azt hiszem szeret... Tegnap mondtam neki, hogy ma orvoshoz megyek. Ahogy kiléptem a rendelő ajtaján, mintha megérezte volna, abban a pillanatban felhívott, hogy ugye minden rendben van, mert aggódott értem. Ezután is hosszas telefonbeszélgetés következett.

Nem tudom, mit tegyek, ha bevallom neki, mit érzek, félek, hogy fontosabb lesz neki az a több mint 3 év a barátnőjével és elveszítem. De az igazság az, hogy szerintem ő sem tudja, mit akar. Maradjunk barátok és hagyjam, hadd hozzák teljesen rendbe a kapcsolatukat? Vagy megéri a kockázatot, hogy bevallom, mit érzek? Ti mit tennétek?

17/L

2011. júl. 14. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Két emberbe nem lehet szerelmesnek lenni. Ha meg azt mondja igen, akkor nem ismeri a szerelmet..
2011. júl. 14. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, talán nem is az a legtalálóbb, hogy "mindkettőnket szeret", hanem inkább "egyikünket sem szeret igazán"
2011. júl. 14. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy mit tenne meg érted. Ha azt mondja mindent, akkor kérdezd meg, hogy elhagyná e a barátnőjét miattad. Ha az első kérdésnél elbukik, akkor lehet, hogy egyszerű barátnak gondol (csak többet is érez picivel). Viszont ha elhagyná a barátnőjét érted, akkor már te is tudod, hogy téged jobban szeret.

By.: egy 15 éves lány

2011. júl. 14. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. júl. 14. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Haha. A szokásos forgatókönyv, aminek 2 verziója van.

elmagyarázom, hátha te is átlátod, hogyha csak csupaszon van.

Adott egy srác vagy egy lány-az egyszerűség kedvéért legyen srác- aki már hosszú ideje tengődik egy kapcsolatban, és néha már elveszti kicsit az önbizalmát, hogy vajon a lányoknak tényleg kell-e még. Ilyenkor akar egy kis önbizalmat gyűjteni. Hogyan? Elkezd csajokkal flörtölni, nagyon-nagyon-nagyon sok esetben másik városban. tudatosan, vagy tudat alatt, nagyon kicsi az esélye arra, hogy kitudódjon az egész, hogyha lesz belőle valami, mert 200km, jó esetben nincs közös ismerős. És ilyenkor szokott lenni az, hogy a lány teljesen belezúg a pasiba, a pasi meg szépen visszamegy a barátnőjéhez, és az elméje albumába elhelyez téged.

A másik lehetőség, amit a leírásod alapján jobban el bírok képzelni, az az, hogy a gyerek direkt erre is játszik. Zenész, jóképű, koncerten mindenki rá figyel, fruskák odamennek, meghúz valakit, aztán jót röhög és elfelejti.

Sajnos esetemben és az ismerőseim esetében is számtalan ilyen példa volt, bár én fiú vagyok.

Alapszabály, amit nagyon nehéz betartani, de a be nem tartása még nehezebb helyzetbe sodor:

aki régóta benne van egy kapcsolatban, és hozzád "menekül", felejtsd el. Egyrészt:

jó eséllyel vissza fog menni a jól megszokott partnerhez. Rosszabb esetben pedig otthagyja a párját, és elvesz 2 évet az életedből, majd hasonló stílusban kereket old.

2011. júl. 16. 20:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, hát ne valami bizalomgerjesztő :S

Asszem végére járok a dolgoknak, mert ezt így nem nagyon bírom...

2011. júl. 16. 22:00
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget még1x.

tegnapelőtt úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk együtt lesz ami lesz :)

2011. júl. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!