Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor lehet életében szerelmes egy ember? Ti hányszor voltatok?
Marhaság, hogy csak egyszer lehet az ember szerelmes igazán. Régebben én is ezt próbáltam magamnak bemagyarázni. Igazán szerelmes voltam a volt páromba és a mai napig nem utáltam meg, baráti érzések fűznek hozzá, de annak idején akár meg is haltam volna érte.
Most igazán szerelmes vagyok a férjembe, pedig biztos voltam benne, hogy több szerelem már nem jöhet az életemben, csak egy, egyetlenegy Igazi van.
Aztán mikor szembesültem vele, hogy igen, tényleg megint szerelmes vagyok (nem fellángolás és nemcsak beképzelem magamnak, volt már ilyen is nem egy, úgyhogy tudom), azzal próbáltam magyarázni, hogy biztos az előző páromat nem szerettem igazán. De szembe kellett néznem a ténnyel, hogy de, bizony!
Én csak a jelenlegi kapcsolatomban érzek szerelmet. 24 éves korom óta, ami jelenleg is tart, és már házasok vagyunk.
Kisebb szerelem lehet több, gondolom én, de én vagy az vagyok , vagy nem. Nálam nincs átmenet, és nagy ő is csak egy van szerintem.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!