Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ! Nálatok előny vagy hátrány ha egy férfi nem szeretne gyereket soha?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 18:08
1/27 anonim válasza:
Mivel én szeretnék, nálam hátrány.
2/27 anonim válasza:
Nálam előny.
Nem szeretnék, és a párom is osztja a nézeteimet ebben.
4/27 anonim válasza:
Kizárt. Egy, mert már van gyerekem. Kettő, mert mèg szeretnèk. Tehát evidens, hogy nem jönnèk össze olyan fèrfival, aki nem hogy nem akar gyereket, de a már meglèvőt sem tudná elfogadni. Ha nem lenne mèg gyerekem akkor is kizárt lenne.
5/27 anonim válasza:
Nekem nem lehet gyerekem így előny lenne. A nagy többségnél nyílván hátrány,mert ha egyenlőre nem is, késöbb kb.mindenki szeretne. Valószínüleg az adott férfi is.
6/27 anonim válasza:
Nálam hátrány, mert én szeretnék gyereket.
7/27 anonim válasza:
Nálam előny, mert én sem szeretnék.
9/27 anonim válasza:
Nálam hátrány, mert szeretnék gyereket.
10/27 anonim válasza:
Attól függ. Van akitől nem akarnék gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!