Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyszíneken érdemes fényképeket készítenem magamról Tinderre férfiként?
Figyelt kérdés
ma 08:55
1/8 anonim válasza:
Van hobbid? Hobbi közben készült életképeket én pl szeretem. Direkt bepozolos képek nekem nem jönnek át.
2/8 anonim válasza:
Én nőként annyit tudok mondani, hogy nekem mindegy, hol készül a kép, mert a profilt el tudom olvasni és ha ír a hobbijairól, nem kell ahhoz helyszínen készült kép, hogy el tudjam hinni :D. De más nőnél biztos pluszpont, ha ezt megmutatják a képek is. Az sztem sok nőnél előny, ha van a szabadban készített kép, mert azt sugallja, hogy nem egy antiszociális 4 fal között élő ember, pozitívum, ha a hely szép (pl. túrázás közben vagy városnézéskor).
3/8 anonim válasza:
Valami olyan amiből látszik hogy van zaetonod.
4/8 anonim válasza:
Én például tényleg bírom a hobbi közben készült képeket.
A mostani srác akivel randiznom neki például karatés profilképe van. Egy véletlenszerűen készült kép, de nagyon pozitív hatása van
5/8 A kérdező kommentje:
De mi van akkor ha nekem a kertészkedés a hobbim.. Kertészkedés közben nemigen lehet jó képeket készíteni, pláne most.. 😅
Úgyhogy én inkább valami más jellegű képekre gondoltam.
ma 09:33
6/8 anonim válasza:
Csakis Europán kivűli ország, Közel-kelet stb., de pl. Észak-korea is top. Ha csoró vagy, akkor a Balatonon egy vitorláson (pár tizezer ft egy bérlés.)
7/8 anonim válasza:
Sztem tavasszal, ha nem az a fő profilkép, egy kertészkedős félprofilos kép sokat hozzá tud tenni egy profilhoz. De ha a kert gondozott és szép, és szelfi vagy ismerős által készített portré benne teljesen korrekt.
8/8 anonim válasza:
Adja vissza az egyeniseged a kepek.
Ha nem akarsz prnzremeno not,akkor ne legyen draga helyen a kep. Ha jo a humorerzeked,tegyel bele humort.
Telen is lehet jo kepeket csinalni. Lenyeg h azt kapja az illeto,ami a kepen van. Add onmagad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!