Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok? Az miért van hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok? Az miért van hogy egy nő agyon dícsér hogy jól nézek ki, de mégsem kellek neki?

Figyelt kérdés
Akár mikor találkozunk, munkahelyen, vagy az utcán beszélgetünk, mindig felhozza milyen jól nézek ki ágyon dícsér, de mivel régebben próbalkoztam nála elutasított, már nem is merek próbalkozni, csak viccesen, komolyan nem. Úgy gondolom mivel ő utasított el egy éve, most ha akarna valamit tudtomra hozná, jól gondolom? Vagy ezek a dícaérő szavak mögött semmi vonzalom nem lehet a részéről?
ma 07:37
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Keres alkalmat, pl év végi céges buli, pár ital, és akkor próbáld meg újra, hamar kiderül mi a helyzet.
ma 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Ezek a tipikus mellédumások. Ha tetszenél neki akkor random leszopna még a munkahelyen is.

Valóságban pont az ellenkezője az igaz abban amit mond. Azaz nem tetszel neki

ma 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak nem akar megbántani, és azért mondja ezket. Vagy lehet, hogy jól nézel ki, de nem vagy az esete. Nekem van olyan ismerősöm aki egy nagyon jó kiállású férfi, de attól még nem kéne, mivel semmit érzek iránta. Elismerem hogy mutatós, de ez minden.
ma 10:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nagyon közeli "baráti" kapcsolatban voltunk, ez még úgy ahogy meg is van köztünk. Italozás közben buliban tett megjegyzést mikor éppen volt párunk, de mindkettőnknek a végét járta, ha függettlenek lennénk összejöhetnénk, de akkor lehet az alkohol miatt mondta csak. Tehát nem tart arondának szerintem. Persze lett másik sràc az életében, nem akartam tőle semmit akkor. De még a pasija mellett is keres, nyilván ritkábban, de a jó haveri kapcsolatot fenntartja. Viszont mostanában mindig megölel, puszit ad, ezelőtt ez nem volt. Fura, de persze csak baráti ölelés, nem több! Ezért is kérdezem mibel ez a fajta dícséret felém eddig nem volt részéről.
ma 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Incelek ilyenek. Ha külsőre nem is lenn3 velük gond akkor azzal hogy olyan nyomi.
ma 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!