Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most a csajok holnaptól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most a csajok holnaptól hirtelen férfiként ébrednének, hogy viselnék el azokat a dolgokat, amiken a férfiaknak keresztül kell menniük?

Figyelt kérdés
Szerintem csődöt mondanának, elismernék hogy mennyivel könnyebb nekik az élet. Nem lenne több ingyenprogram (kaja, pia, belépők), kőkeményen meg kéne dolgozniuk mindenért, nem bókolna nekik a fél város, és szex se lenne csettintésre. Sőt, ha átlagos vagy ronda férfi testébe kerülnének, lehet hogy inkább a halált választanák. Meg tudnák mi az a küzdelem, szenvedés, kemény élet.

2021. aug. 14. 15:54
 81/103 anonim ***** válasza:
81%
80. De te most komolyan azt hiszed hogy az átlag nők meg tudnak élni pusztán a kinézetükből?
2021. aug. 22. 13:09
 82/103 A kérdező kommentje:

Az itteni válaszok is jól mutatják, hogy valójában semmi gondotok nincs, csak ilyen jelentéktelen dolgokat fújtok fel hatalmas problémává.

Mint a terhesség meg a szülés. Jaj, istenem mintha olyan borzalmas és túlélhetetlen lenne az a 9 hónap, meg maga a szülés. Különben is, senki sem mondta hogy muszáj szülni. Este megerőszakolhatnak? Ez most komoly? Nem kéne szorongásos szocfob mentális betegnek lenni. Ha mégis akkor menj taxival, vagy ismerőssel, baráttal menj haza, ne egyedül. Menstruációt is könnyen át lehet vészelni, biztos nem olyan vészes az. Ez a szervezet büntetése a kortalan szexlehetőségeitek miatt. Ki van ez találva.

Ezek most semmiségek ahhoz képest, hogy meg kell alázkodnod a másik nemnél. Ez alatt azt értem amikor oda kell menni egy nőhöz udvarolni. Rém ciki. Vagy hogy meg kell gazdagodnod, ha egy normális nőt akarsz magadnak. Ennél nagyobb teher és kihívás nincs a világon. És még sorolhatnám napestig.

2021. aug. 22. 13:12
 83/103 anonim ***** válasza:
81%

82. Micsoda dolgok vannak, a nők elvárják hogy udvarolj nekik.

Mi alternatíva van?

Hívod őket és már szopiznak is?

Vagy még ők alázkodjanak meg neked?

2021. aug. 22. 13:16
 84/103 A kérdező kommentje:

Egyedül nem biztos, de játszi könnyedséggel tudnak ráakaszkodni náluk jobban kereső férfira. Nem is kell megerőltetniük maguk.

Pl ha én lennék egy átlagos nő, akkor már tonnaszám válogathatnék a 4-500 ezreket kereső férfiakból, ergo sokkal jobban élnék, mint most.

2021. aug. 22. 13:16
 85/103 anonim ***** válasza:
88%

84. Igen és miből gondolod hogy egy alkalomnál töbre kellenél nekik?

Amúgy is hány gazdag pasi van szerinted?

Meg miből gondolod hogy olyan szép lennél nőként?

2021. aug. 22. 13:19
 86/103 A kérdező kommentje:

Hát tőlem aztán várhatják. Sosem fogok becsicskulni nekik. Nem vagyok az alattvalójuk, hogy udvaroljak nekik.

2021. aug. 22. 13:20
 87/103 anonim ***** válasza:
100%
86. Tehát kedvesnek lenni máshoz az becsicskulás?
2021. aug. 22. 13:23
 88/103 A kérdező kommentje:

Rengeteg férfi van aki komolyat keres. Nyilván azok közül válogatnék. Ki lehet azt szűrni már az elején.

400-500 nettót írtam nem gazdagot. Abból meg elég sok van.

Átlagosat írtam nem szépet. Azok meg már bőven válogathatnak a 400-500 keresetű férfiak között. De igazából már a rondább nők is. Ha meg szép lennék, akkor a milliomosok között.

2021. aug. 22. 13:25
 89/103 A kérdező kommentje:

Csak ha kedves udvarlásról van szó. Ha alapból vagyok kedves, de nem udvarolok neki akkor az nem becsicskulás.

2021. aug. 22. 13:28
 90/103 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ebből nagyon nem az jött le hogy a nőknek csak ell kell adni a szépségüket és már gazdagok is.

Inkább az hogy ez is csak egy szerencsés réteg kiváltsága.

2021. aug. 22. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!