Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most a csajok holnaptól hirtelen férfiként ébrednének, hogy viselnék el azokat a dolgokat, amiken a férfiaknak keresztül kell menniük?
#71: Tééényleg! 🤦♂️🤷♂️
Hétvégén pont gondolkodtam is, hogy de jó lenne, mert olyan volt a wc a pálya mellett, hogy 🤮🤢. Már nagyon kellett, de inkább kibírtam a következő benzinkútig.
Kirándulás alatt szoktam irigykedni, hogy a pasik csak keresnek egy bokrot vagy egy fát, kidugja a végét, és kész. Nekünk meg minimum térdig le kell tolni mindent.
Remélem élveznéd azt, hogy szexuális zaklatás áldozata vagy állandóan, még akkor is, mikor nagy pulcsikat és melegítőt veszel fel, a fájdalmas menstruációt, amikor napokig annyira fáj a hasad, hogy inkább a halált választanád, hogy 9 hónapig okádsz folyamatosan, mert ki kell hordanod egy gyereket, hogy amikor megszülöd szétszabdalják a p*nád és a feneked között, hogy nagyobb legyen a lyuk, és azt, hogyha nem szőrtelenítesz le vagy hurrogva az utcán és ki vagy nevetve, de olyan gyorsan nő a szőröd, hogy már sírva borotválkozol, mert teljesen kipöttyösödik, kisebesedik a lábad, és olyan szinten fáj és csíp egész nap, hogy inkább nem borotválkozol, és hosszú nadrágot veszel fel még 40 fokba is, csak hogy ne nevessenek ki.. Remélem élveznéd, hogy nem mehetsz ki akármikor, akárhol az utcára egyedül, mert zaklatnak és halálfélelmed van, és a kulcsodat szorongatva kell minden alkalommal hazamenned sötétedésnél azt tervezve, hogy hogyan fogod szemen szúrni az illetőt, hogy ne erőszakoljon meg és el tudj menekülni, mert gyenge vagy és könnyű préda.. Remélem élveznéd azt, hogy te semmit nem tehetsz meg, amit a férfiak, mert azt egy nőnek nem illik, egy nőnek elegánsnak kell lennie és mindig jól kinézni, és persze mintaéletet kell élnie. Ha bármit is máshogy csinál, akkor megkapja azt, hogy ő nem is nő. Remélem örülnél neki, hogy állandóan szexualizálva vagy, akármit csinálsz, akárhogy nézel ki, és az férfiak 98%-a aki kontaktba lép veled, csak azért teszi, mert hátsó szándékai vannak.
Igen, szerintem is nagyon jó nőnek lenni.
Mindjárt el kezdelek sajnálni. Te nem nő vagy, ha nem mentàlis beteg, mizantròp nyomorék.
Köszönjük a tartalmas hozzászólást.
A társadalmi egyenlőtlenségek, a feminizmus mindent elsöprő ternyerése ide vezetett. A magamfajta kisember ellehetetlenítését, semmibe vételét.
Bezzeg ha nő lennék! Már valami koktélt szürcsölnék a tudomisén milyen szigeten, csak mert csinos a pofim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!