Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most a csajok holnaptól hirtelen férfiként ébrednének, hogy viselnék el azokat a dolgokat, amiken a férfiaknak keresztül kell menniük?
Ez a legnagyobb problematol...? Gyertek a szolohegyre ahol lakom kozmu es buszjarat , posta meg szemetszallitas nelkul, skacok! 58 eves lexikonban jegyzett festomuvesz csajkent orbanciaban. A kerdeshez meg: mindket nemnek megvannak a sajat gondjai es elonyei, magyaroknak az a bajuk mindig VAGY-VAGY- oznak. Pl
minek az allatvedelem tamogassak INKABB a szegeny kisgyerekeket. Meg aki " libsi" az nem "rendes" magyar. Aki tetovalt az tuti rossz. Aki kereget bizti alkesz. Stb. Az elet nem ilyen szimpli, nojjetek fel gyerkocok! Es tetovaljarok inkabb arcra mint en es alkossatok hulye kerdesek helyett. Csasztok
102: Jééé.. Téged "ismerlek", legalábbis olvastam kb. 15 éve a blogodat az akkori kezdetleges netes fórumok valamelyikén (meg nem mondom már melyiken). Abban voltak ám sztorik!
Akárhogy pontoznak téged, én elmosolyodtam. :) Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!