Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most a csajok holnaptól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most a csajok holnaptól hirtelen férfiként ébrednének, hogy viselnék el azokat a dolgokat, amiken a férfiaknak keresztül kell menniük?

Figyelt kérdés
Szerintem csődöt mondanának, elismernék hogy mennyivel könnyebb nekik az élet. Nem lenne több ingyenprogram (kaja, pia, belépők), kőkeményen meg kéne dolgozniuk mindenért, nem bókolna nekik a fél város, és szex se lenne csettintésre. Sőt, ha átlagos vagy ronda férfi testébe kerülnének, lehet hogy inkább a halált választanák. Meg tudnák mi az a küzdelem, szenvedés, kemény élet.

2021. aug. 14. 15:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, olyan bolond vagy a haverjaiddal együtt, hogy össze kène hordani itthon is egy Taigetosznyi hegyet, amiről le lehetne dobni. Akár felnőttként is. Sosincs késő🥰
2021. aug. 23. 07:19
 102/103 Szilágyi Zoé Éva válasza:
12%

Ez a legnagyobb problematol...? Gyertek a szolohegyre ahol lakom kozmu es buszjarat , posta meg szemetszallitas nelkul, skacok! 58 eves lexikonban jegyzett festomuvesz csajkent orbanciaban. A kerdeshez meg: mindket nemnek megvannak a sajat gondjai es elonyei, magyaroknak az a bajuk mindig VAGY-VAGY- oznak. Pl

minek az allatvedelem tamogassak INKABB a szegeny kisgyerekeket. Meg aki " libsi" az nem "rendes" magyar. Aki tetovalt az tuti rossz. Aki kereget bizti alkesz. Stb. Az elet nem ilyen szimpli, nojjetek fel gyerkocok! Es tetovaljarok inkabb arcra mint en es alkossatok hulye kerdesek helyett. Csasztok

2023. dec. 8. 10:42
 103/103 anonim ***** válasza:

102: Jééé.. Téged "ismerlek", legalábbis olvastam kb. 15 éve a blogodat az akkori kezdetleges netes fórumok valamelyikén (meg nem mondom már melyiken). Abban voltak ám sztorik!

Akárhogy pontoznak téged, én elmosolyodtam. :) Köszi.

2023. dec. 8. 22:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!