Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek hogyha az alábbi...

Szerintetek hogyha az alábbi transformersek arra "ébrednének"hogy emberek lettek, akkor hogyan reagálnának?

Figyelt kérdés
Arcce,űrdongó,optimus,racsni,bulkhead,megatron,startscream.Nyolclábú,Fülelőés akit még akartok:))

2015. okt. 8. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Hát k**vára meglepődnének szerintem. Főleg Megatron és Racyni. (bocs a kifejezésért, de én igy elsőnek erre gondoltam)
2015. okt. 9. 13:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk én arra gondoltam mi lenne az első gondolatuk amikor meglátják magukat.Ja és hogy néznének ki emberként?
2015. okt. 10. 09:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Pl:

jfhgo(ne keresétek a neten mert nem létezik:)):Úristen,ki ez a viking a tükörben??!!!Vörös haj,kék szem,kövér test.

2015. okt. 16. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Knockout:

"Woaah, ki ez a sexy állat? Izé... Végre egy ember, aki jól néz ki... Várjunk csak?!" XD

Sztem kockás hasa lenne és "felnyalt" sötétvörös haja. És mindig azt szeretné, hogy tökéletes legyen a haja.:D

Furcsállná, hogy nincs szó szerint kéznél a fúró és a fűrész, megszokásból próbálna átalakulni, amiből puszta nevetséges hadonászás lenne. Ekkor elhatározná, hogy addig nem nyugszik le amíg nem szerez egy olyan Knockoutos kocsit, mert mint mondta is, szenvedélye a száguldozás. Aztán illegális versenyekre járna, és párszor be is mérné a traffipax. :D Tele lenne a telefonja szelfikkel, amin a kocsijával pózol és alap felszerelés lenne nála a fésű és a hajzselé.

Szerintem az nagyon meglepné, hogy mennyire sebezhető és hogy a karcolásokat bizony nem tünteti el a fényezés.

Biztos furcsa lenne neki beilleszkedni a társadalomba, és elfogadni, hogy mennyire más szemszögből látja a világot, másokat...

Hmm, tök jó ez a fantázia eregetés. :D Egy 14 éves fangirl agymenése a kedvenc karakteréről. ^^

2016. jan. 3. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Rachet totál agyf@*zt kapna, az tuti. :D

Bubmlebeenek szerintem könnyen menne, haverkodna stb.

Arcee szerintem akkor lepődne meg igazán, amikor megjönne neki...

Bulkhead első reakciója talán az lenne, hogy felsikít mint egy ovis kiscsaj.

Smokescreen. Hogy mit szólna, az jó kérdés. De tuti egy villogós nőcsábász pasi lenne. Talán beállna katonának.

Szerintem Optimus a maga fegyelmezett módján nyugtázná és egy Primehoz méltóan kezelné a helyzetet.

Starscream... Eleinte undorodna. Talán a sok perverz fanart hatása, dee... Szerintem az "erotikázást" csípné. :P

Megatron megpróbálná visszacsinálni és előbb-utóbb lecsuknák.

Pókbulának nem hiszem hogy tetszene... Szerintem elcsábítaná a férfiakat aztán kinyírná őket és eladná a szerveiket.

Többieket passzolom. :D

2016. jan. 3. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
hát ezen sokat röhögtem:)))
2016. aug. 22. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!